Sponsors

Openingswedstrijd 2018

dinsdag 6 maart 2018

Nog een aantal weken en dan gaat het zomerseizoen van de golfclub weer van start. Net als vorig jaar zal het zomerseizoen geopend worden met een shotgunwedstrijd in Fourballbetterbal vorm.

 

Je kunt je (bij voorkeur) inschrijven met een golfmaatje of laat je verrassen door de wedstrijdleiding. Aansluitend is er een buffet. Het buffet wordt aangeboden door de golfclub. De drank is wel voor eigen rekening. Tussen de shotgunwedstrijd en het buffet is er voldoende tijd om je op te frissen en te verkleden.

 

Het is ook mogelijk om je partner, die niet lid is van de golfclub, mee te nemen naar het buffet. Voor je partner vragen wij een bijdrage van €19,50,-. Het bedrag kun je vooraf overmaken op rekening nummer NL36 SNSB 0964857928 ten name van J.M. Schippers en onder vermelding van naam en 'openingsbuffet´. Na betaling is de inschrijving voor je partner pas definitief. 

 

Daarnaast is het ook mogelijk om alleen met de shotgunwedstrijd  of alleen aan het buffet deel te nemen. Let erop dat je voor beide onderdelen apart moet inschrijven via de website van de golfclub. Als je partner mee komt naar het buffet dan dit vermelden bij de opmerking achter je naam bij de inschrijving voor het buffet.

 

De shotgunwedstrijd start om 13:30 uur. Om 19:00 uur wordt het buffet geopend.                            Wanneer: zaterdag 24 maart 2018

 

Vriendelijke groet,

Evenementencommissie en Wedstrijdcommissie