Sponsors

36 van Bentwoud: speel alle holes op één dag!

zaterdag 22 juni 2019

Zoals de naam het al zegt, speel je dus op zaterdag 22 juni op één dag 36 holes op Golfbaan Bentwoud. Om 08.30 uur start je tegelijkertijd met alle andere deelnemers middels een shotgun. In verband met de werkzaamheden op de Par 3 baan beschikken we helaas dit jaar niet over 36 echte holes, maar komen we er 3 tekort. Hier hebben wij een leuk alternatief voor bedacht: 

1.Floating target bij B1
2.Links van de green P5 wordt naar de oefen pitching/chipping green geslagen
3.Impossible Putt voor het terras bij restaurant ROEST
Zo speel je toch 36 holes! Ga je de uitdaging aan? 

 

​Tarieven:

Rondekaarthouders: 3 tikken van de rondekaart + € 25,00
Het inschrijfgeld is inclusief de greenfee voor 36 holes, een mooie prijzentafel, 'Boost-after-9-holes' & 'Welcome-Back' versnaperingen

 

Inschrijven kan via de wedstrijdkalender.
  
Horeca
•Na elke 9 holes krijg je een kleine versnapering (energie-boost en/of gezonde snack) aangeboden: 'Boost-after-9-holes'.
•Na 36 holes krijg je een drankje en drie bitterballen aangeboden: 'Welcome-Back'

 

Tijdens de dag wordt daarnaast op meerdere plaatsen eten en drinken verkocht in de baan en rond het golfgebouw. Door gebruik te maken van een horeca-kaart reken je aan het einde van de dag de genuttigde consumpties af bij ROEST. Wel zo fijn!

 

Blijf je na afloop gezellig eten? ROEST serveert voor slechts € 17,00 p.p. de volgende gerechten:  •Biefstuk met friet (of brood) met salade en jus
•Gebakken gamba's in rode curry, kokosmelk, 2 soorten oerwortel en verse frites.
•Pasta basilicum met rucola en Parmezaan