Sponsors

Dames Zomereclectic 6 (driebal strokeplay)

dinsdag 3 september 2019

Zomereclectic 6 is onderdeel van een serie van 7 non-qualifying wedstrijden, waarvan de overall prijsuitreiking aan het eind van het zomerseizoen 2019 plaatsvindt. Van de serie worden twee klassementen bijgehouden, zodat u kunt kiezen of u 9 (A-lus) of 18 (A+B-lus) holes meespeelt.

Evenals bij de Wintereclectics is de spelvorm strokeplay (met een maximum van dubbel par + 1 per hole) en de beste score per hole blijft staan. Voor elke volgende wedstrijd ontvangt u een strookje met uw tot op dat moment gerealiseerde score, zodat u in één oogopslag kunt zien, op welke holes u zich nog kunt verbeteren.

Kijk voor tussenstanden, overige speeldata en de spelregels op de pagina van de Damescommissie.

Inschrijven tot zaterdagavond acht uur, hetzij via de site, hetzij via damescommissie@gcbentwoud.nl.

De wedstrijd begint om 09:30 uur; melden bij de wedstrijdleiding vanaf 09:00 uur in Restaurant Roest.