Sponsors

Dames Wintereclectic 2 (driebal strokeplay)

dinsdag 19 november 2019

Wintereclectic 2 is onderdeel van een serie van 10 wedstrijden, waarvan de prijsuitreiking aan het eind van het winterseizoen 2019-2020 plaatsvindt. De spelvorm is strokeplay (met een maximum van dubbel par + 1 per hole) en de beste score per hole blijft staan. Voor elke volgende wedstrijd ontvangt u een strookje met uw tot op dat moment gerealiseerde score, zodat u in één oogopslag kunt zien, op welke holes u zich nog kunt verbeteren.

Kijk voor tussenstanden, overige speeldata en de spelregels op de pagina van de Damescommissie.

Inschrijven tot zaterdagavond acht uur, hetzij via de site, hetzij via damescommissie@gcbentwoud.nl.

De wedstrijd begint om 10:00 uur; melden bij de wedstrijdleiding vanaf 09:30 uur in Restaurant Roest.