High tea met prijsuitreiking Seizoensmedal 2016

Op dinsdag 1 november sloten de dames na een 9 holes ronde het zomerseizoen feestelijk af met een heerlijke high tea en werden de prijzen voor de Seizoensmedal 2016 uitgereikt.

 

Evenals vorig jaar hadden de dames van het restaurant hun best gedaan en was de tafel ruim voorzien van etagères met heerlijke hartige sandwiches en quiches, waarbij een kopje pittige tomatensoep werd geserveerd. Uiteraard ontbraken ook de zoete lekkernijen niet: scones met clotted cream en jam, warme apfelstrudel, minimuffins en vanzelfsprekend allerlei soorten thee.

Nadat de 22 deelnemende dames zich tegoed hadden gedaan aan al dit lekkers werd de uitslag van de serie Seizoensmedals  bekend gemaakt.

 

  •  Van de 14 wedstrijden zijn er 13 gespeeld, waaraan in totaal 31 dames hebben deelgenomen.
  • Tijdens die 13 wedstrijden zijn 4.673 stablefordpunten vergaard, verdeeld over 167 rondes.
  • Verdeeld over de serie zijn in totaal 12 birdies geslagen, waarvan er 3 voor rekening van Hanneke Andringa kwamen.
  • Van de 31 deelnemende dames hebben er 11 zeven of meer wedstrijden gespeeld, waarvan de 7 beste meetelden voor de uitslag.

 

 

1e werd met 238 stablefordpunten       Trix de Goeij (hcp 34,1)

2e werd met 231 stablefordpunten       Ria Schotte (hcp 23,0)

3e werd met 231 stablefordpunten       Hanneke Andringa (hcp 29,6)

 

De prijswinnaars ontvingen ieder een prachtige kristallen trofee met inscriptie, waarbij Trix nog eens extra werd verwend met een mooi kookboek.  Hanneke ontving vanwege haar eerste plaats in het birdie klassement een CD met muziek om van te “genieten”. Tot slot werden alle aanwezigen onder grote hilariteit verblijd met een microvezel doekje om de ballen op de green te mee schoon te poetsen,  voorzien van een kaartje, waarmee iedereen een “schoon” winterseizoen werd gewenst, en kon Ria het niet laten Rini in de bloemetjes te zetten voor al haar werk voor de Damescommissie (wat overigens niet nodig was, want we doen het – met plezier – uiteraard met ons vieren).

De Damescommissie