Dames Kerstinstuif

 

Zoals elk jaar sloten de dames ook 2019 af met de traditionele Kerstborrel. Voorafgaand was een 9 holes stableford wedstrijd gepland op de A-lus, maar bij de start werden de laatste groepen op de eerste tee van A door de marshal naar C gedirigeerd, terwijl de eerste groepen al op A van start waren gegaan. Dit leidde uiteraard tot de nodige frustratie bij de deelnemers, maar gelukkig verscheen iedereen na afloop van deze mislukte wedstrijd toch in feestelijke outfit aan de borrel om te proosten op het afgelopen en het komende golfjaar en te genieten van de heerlijke hapjes, die Roest ook dit jaar weer op tafel wist te zetten.

Ook zonder prijsuitreiking werden de ingelegde kerstballen verdeeld onder de aanwezigen, waarbij Petra van Blokland een "kerstvogel" ontving voor de enige birdie van de dag (C 3).

Voorts werd het certificaat "Birdie Queen 2019" uitgereikt aan Elly van Tol, die in 2019 4 van de in totaal 28 gescoorde birdies voor haar rekening nam.

Tot slot werd Ria Heskes met een door Roest gesponsorde fles wijn verrast wegens het feit, dat zij van de 45 gespeelde wedstrijden er 39 heeft meegedaan, én om haar te verwelkomen binnen de Damescommissie, die zij per 1 januari a.s. komt versterken.

 Klik hier voor meer foto's.