17 september 2019 Prinsjesdag = Prinsenwedstrijd

 

 

 

 

Prinsenwedstrijd 2019

Ook dit jaar organiseerde de Damescommissie op de derde dinsdag van september een Prinsenwedstrijd, waarbij de dames voor één keer een heer mochten uitnodigen.

De meeste Prinsenparen hadden zich feestelijk uitgedost en uiteraard droegen alle dames een hoed(je). Was het in voorgaande jaren een zonovergoten dag, deze vierde editie moest het doen met iets minder weer, maar gelukkig bleef het wel droog. De temperatuur was prima, maar door de aantrekkende wind verdwenen er gaandeweg steeds meer hoedjes in de tas. Uiteraard werden deze na afloop wel weer opgezet, zodat een kleurrijk gezelschap in het restaurant kon nagenieten met een drankje en een heerlijk bittergarnituur.

 

Winnaar van de wedstrijd was het koppel Thea de Bruin/Wim Brand met 67 slagen netto.

 

 

Tweede was het koppel Ruth Peeters/Arie Pitlo, eveneens met 67 slagen netto (maar met een hogere playing handicap), en de derde prijs ging naar het koppel Carina Middendorp/Ron Sewalt met 69 slagen netto.

 

De Longest werd geslagen door Paul Smit en de Neary kwam voor rekening van Henny Sewalt.

 

Tot slot ging de prijs voor het mooiste Prinsenpaar naar het koppel Elly van Tol/Cock Verkade, die ons elk jaar opnieuw weten te verrassen met hun outfit.

 

 

 

En dan nog even dit. In het lustrumjaar 2020 (de Golfclub bestaat dan 10 jaar) viert ook de Prinsenwedstrijd haar eerste lustrum, want op 15 september zal deze voor de vijfde keer op de wedstrijdkalender staan. Dubbel feest dus, de Damescommissie gaat er weer een leuke dag van maken!

 

Benieuwd naar alle foto's van de Prinsenwedstrijd? Klik hier!