19 september 2017 - Prinsenwedstrijd

De tweede Prinsenwedstrijd zit erop!

 

Ondanks een schimmig begin vanwege de vrij dichte mist, kan ook onze tweede Prinsenwedstrijd de boeken in als een zonovergoten, geslaagde Prinsjesdag. Of we nu wel of niet een regering hebben, voor de 14 deelnemende koppels maakte dat allemaal niets uit. Iedereen had er zin in vandaag en velen hadden zich behoorlijk wat moeite getroost er feestelijk uit te zien. Sowieso droegen alle dames de verplichte hoed, wat zo’n wedstrijd nu net dat beetje extra geeft.

 

De samenwerking met de Herencommissie was ook dit jaar weer goed verlopen, zodat alle dames, die niet zelf over een Prins beschikten, toch aan een gezellige speelpartner konden worden gekoppeld. En dankzij het onverwacht mooie weer kon heerlijk worden nagenoten op het terras, waarbij het door de Damescommissie aangeboden bittergarnituur goed in de smaak viel.

Winnaar van de wedstrijd was het koppel Wilma Steijger/Kees van der Werf met 63 slagen netto.

De prijs voor de Longest ging naar Donald Hartman en de Tweary werd geslagen door Elly van Tol.

 

De prijs voor het meest gedistingeerde Prinsenpaar ging naar het koppel Ria Schotte/Klaas Andringa, die met hun outfit in de Ridderzaal zeker niet uit de toon zouden zijn gevallen. Zij mogen met hun door Roest gesponsorde waardebon voor een High Tea voor Twee nog even nagenieten van deze dag.

 

Tot slot werden alle deelnemers na het maken van een groepsfoto door Cock Verkade verrast met een fraaie skimmia, zodat uiteindelijk niemand met lege handen naar huis ging.

 

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde dag. Kijk voor alle foto's in het fotoalbum. Op naar de volgende editie!

 

De Damescommissie