Activiteiten 2016-2017

De damescommissie is in seizoen 2016-2017 ook weer iedere week actief geweest. Ook dit seizoen waren er weer een aantal activiteiten die een verslag waard waren.

 

 

Winterkoninginnen gekroond!

Dinsdag 28 maart sloten de dames na een zonovergoten 9 holes-ronde met een gezellige lunch de winterperiode af en vond de prijsuitreiking plaats van de serie Wintereclectics.

Dat er afgelopen winterseizoen onder allerlei weersomstandigheden is gespeeld, heeft uiteraard zijn weerslag op de uitslag van deze serie. Wintergreens, sneeuw en ijs, storm en regen, keiharde, maar ook boterzachte fairways, alle disciplines kwamen wel zo’n beetje aan bod en soms kon je daarvan profiteren.

Lees het volledige verslag hier.

 

 

 

 

High tea met prijsuitreiking Seizoensmedal 2016

Op dinsdag 1 november sloten de dames na een 9 holes-ronde het zomerseizoen feestelijk af met een heerlijke high tea en werden de prijzen voor de Seizoensmedal 2016 uitgereikt. 
Evenals vorig jaar hadden de dames van het restaurant hun best gedaan en was de tafel ruim voorzien van etagères met heerlijke hartige sandwiches en quiches, waarbij een kopje pittige tomatensoep werd geserveerd. Uiteraard ontbraken ook de zoete lekkernijen niet: scones met clotted cream en jam, warme apfelstrudel, minimuffins en vanzelfsprekend allerlei soorten thee.
Nadat de 22 deelnemende dames zich tegoed hadden gedaan aan al dit lekkers werd de uitslag van de serie Seizoensmedals  bekend gemaakt. Lees het hele verslag hier.

 

 

De eerste Prinsenwedstrijd is een feit!

Onwetend van wat de regering de komende tijd voor ons in petto heeft, kon Prinsjesdag 2016 op Bentwoud in elk geval met een positief resultaat worden afgesloten. Want met een eigen Glazen Koets, waarmee Roy Nolten zijn prinses vaardig door de baan stuurde, en met 28 prachtig uitgedoste Prinsen en Prinsessen, werd het een dag om nooit te vergeten. Wat hebben we een plezier gehad bij deze speciale Koppelwedstrijd, waarvoor de dames voor één keer een heer mochten uitnodigen.

 

Lees het hele verslag hier.

 

 

 

 

Dagje Uit naar Golf & Country Club Capelle

Dit jaar koersten we richting Capelle aan den IJssel voor het tweede officiële damesdagje uit van GC Bentwoud.

De 15 deelneemsters werden pas vanaf half twaalf verwacht, maar de meesten meldden zich reeds ruim voor die tijd aan de wedstrijdtafel in het gezellige clubhuis van de Capelse. Hierdoor was er voldoende tijd om alle bescheiden in ontvangst te nemen en met elkaar van koffie met appeltaart te genieten.

 

Lees het hele verslag hier