Activiteiten 2017-2018

Dagje Uit op Golfbaan Hitland

Alle ingrediënten waren aanwezig om van ons jaarlijkse dagje uit een succes te maken: een leuke groep, een mooie baan en een heerlijke temperatuur om te spelen. Na een gezellig wedstrijd is in de negentiende hole genoten van een heerlijke dagschotel en trakteerde de Damescommissie nog op een verfrissend ijsdessert (wat bij deze temperaturen natuurlijk extra in de smaak viel).

Kijk voor het volledige verslag hier en voor de foto’s hier.

Prinsenwedstrijd

Ondanks een schimmig begin vanwege de vrij dichte mist, kan ook onze tweede Prinsenwedstrijd de boeken in als een zonovergoten, geslaagde Prinsjesdag. De samenwerking met de Herencommissie was ook dit jaar weer goed verlopen, zodat alle dames, die niet zelf over een Prins beschikten, toch aan een gezellige speelpartner konden worden gekoppeld. En dankzij het onverwacht mooie weer kon heerlijk worden nagenoten op het terras, waarbij het door de Damescommissie aangeboden bittergarnituur goed in de smaak viel.
Kijk voor het volledige verslag hier en voor de foto’s hier.


De dames sluiten de zomer af

 
Na een herfstachtige 9 holes ronde met een helaas nogal natte finish togen 26 dames opgefrist en omgekleed aan tafel voor een heerlijke high tea om het zomerseizoen af te sluiten. Van de 14 geplande wedstrijden zijn er 12 gespeeld, waarvan de beste 7 meetelden voor het klassement.
Dit heeft geresulteerd in de volgende uitslag:
1e met 239 stablefordpunten: Elly van Tol
2e met 230 stablefordpunten: Ingeborg Daniels
3e met 228 stablefordpunten: Trix de Goeij
Het restaurant had zich buitengewoon ingespannen om er een gezellig feestje van te maken en wat op tafel stond was dan ook niet alleen een lust voor het oog, maar ook tongstrelend lekker.
 
Kijk voor het volledige verslag hier en voor de foto’s hier.

Wintereclectic 2017-2018

Kroning winterkoninginnen 2018 een feit! Op dinsdag 27 maart 2018 sloten de dames na een ontspannen 9 holes ronde het winterseizoen af met een gezellige lunch, waaraan door 29 dames werd deelgenomen. Tijdens deze lunch vond de prijsuitreiking plaats van de serie Wintereclectics 2017-2018 en werden de Winterkoninginnen 2018 gekroond.
Kijk voor het volledige verslag hier.


PINK RIBBON-wedstrijd

Op dinsdag 29 mei organiseerde Golf Diva in samenwerking met Röhnisch een goede doelen wedstrijd op Golfbaan Bentwoud ten gunste van PINK RIBBON. Op verzoek van de Golfbaan heeft de Damescommissie haar medewerking hieraan verleend en hoewel inschrijving voor dit evenement open stond voor zowel leden. Helaas bleef de teller steken op 17 deelneemsters.
In de baan werden de deelnemers verwend met een heerlijke smoothie en een wrap naar keuze, terwijl er na afloop nog wat borrelhapjes werden geserveerd.
Kijk voor het volledige verslag hier.