Finale laddercompetitie 2019

Finale 23 oktober 2019

Woensdag 23 oktober, 3 dagen voor de sluiting van de zomercompetitie, speelden Henny Beijersbergen van Henegouwen en Jan van der Velden de finale van de laddercompetitie 2019. Uit een totaal deelnemersveld van 24 spelers stonden beide mannen na 7 maanden bovenaan.

Om tien over twaalf begon op de A-lus de, wat later bleek, bloedstollende finale waar Jan pas op A8 het verschil wist te maken. Op deze hole (strokeindex 2) kreeg hij een extra slag mee. Jan sloeg een 5 en Henny een 7. Uiteindelijk werd Jan de winnaar met 16-15 (stablefordpunten).


Op zaterdag 26 oktober zal Jan de wisseltrofee ontvangen uit handen van onze voorzitter.

 

  

De ladder-competitie ontknoping 2020

De putting contest, vrijdag 23 oktober, was zo spannend dat de drie deelnemers, Henny, Wim en Cees, het belangrijkste vergaten, namelijk putts maken van 1, 2, 3, 4 en 5 meter en dat 2 keer achter elkaar. In totaal dus 30 punten te halen. Wim Meinderts werd met 3 punten winnaar (een putt van 1 en van 2 meter). Door een blessure van Chiel laat de finale nog even op zich wachten maar hij gaat gespeeld worden. Hieronder alvast wat foto's van de putting contest en de nummer 2 Marion die inmiddels haar prijs in ontvangst nam. Julien Linkerhof kon net als Marion niet aanwezig zijn bij de putting contest. 

 
Chiel de Keijzer wint met 17-12 de laatste wedstrijd van het seizoen 2020. Een overrompelende start op de C-lus zorgde ervoor dat Chiel een onoverbrugbare voorsprong nam op de eerste 5 holes. Hij stond eerste en bleef eerste! Gefeliciteerd Chiel. Wim voor jou ligt er nog een sleeve gele Nassau ballen klaar.