Wintereclectic

In de winterperiode spelen we de wintereclectic. Dit houdt in dat we een serie van tien wedstrijden spelen, niet-qualifying, waarin we iedere keer onze score kunnen verbeteren.
Je bent niet verplicht om aan alle wedstrijden deel te nemen maar hoe vaker je meedoet hoe meer kans je hebt om aan het eind van de reeks een goede score neer te zetten.

 

Tijdens de eclectic spelen we steeds dezelfde lussen: Oostwoud en Zuidwoud. De beste score per hole wordt steeds genoteerd voor de einduitslag. Speel je bijvoorbeeld de tweede wedstrijd een dubbel bogey op een hole waar je al een par had gemaakt in de vorige wedstrijd dan telt de dubbel bogey niet voor einduitslag, wel voor de daguitslag. Het streven is natuurlijk om een einduitslag neer te zetten van veel parren en mogelijk enkele birdies. Je hebt immers tien kansen!

 

De wedstrijdvorm is Strokeplay, maar met een maximum score per hole van dubbel-PAR+2.

 

Dames spelen in principe van de rode tees en de heren van de gele. Afgelopen wintereclectic hebben we geen enkele keer wintergreens gehad. Vereist de baan het gebruik van de wintergreens dan spelen we van de backtees (heren: wit  / dames: blauw).
Deelname kost twee euro per keer. Dit komt ten goede van de dagprijzen en de ‘overall’ prijzen van de eclectic.

 

De dagprijzen worden direct na de wedstrijd uitgereikt.

 

Actuele Tussenstand

 

Wintereclectic uitslagen

 

De winnaars van 2016-2017