2019 Heren 2 - 27 holes

1e Wedstrijddag  Heren 2 op Rozenstein, GVN 2 – Bentwoud 2

(31-03-2019)
 
Na vorige jaar het kampioenschap in de 3e klasse gepakt te hebben, mag Heren  2 dit jaar aantreden in de 2e klasse, waar we ingedeeld zijn met 2 teams die gedegradeerd zijn uit de 1e klasse (Rozenstein en GVN), een promovendus (ongeslagen) uit de 3e klasse (Zeegersloot) en De Goese Golf wat zich handhaafde in de 2e klasse. Op papier dus geen makkie.


Na een korte voorbereiding, een oefenwedstrijd tegen de vrienden van Jan (GC Kleiburg), tot opluchting van Jan gewonnen met 18-14 want anders had hij dit zijn hele golfleven moet aanhoren. Jan had namelijk verkondigd aan zijn maten op Kleiburg dat Heren 2 deze wedstrijd nooit zou verliezen.
Mike, Martin en Edwin zijn een week naar Spanje geweest, zodat Mike zou ontwaken uit zijn winterslaap en Martin en Edwin nog even de puntjes op de i konden zetten voordat de competitie begon.
Na deze voorbereidingen had onze captain de volgende team indeling gemaakt.
Jan en Ton, Mike en Edwin en het vertrouwde koppel Ron en Martin. Harry had aangegeven dat hij niet 100% fit was en bij Mike aangeven dat hij reserve wilde staan.
Om 9.00 uur werd er verzamelt bij Rozenstein, ook Harry kwam nog even langs om bij eventuele acute blessures, je weet nooit met die 50 plussers, nog te kunnen invallen en natuurlijk om de Heren succes te wensen.


Een koude wind waaide over Wassenaar en er werd door sommige Heren nog naar warme kleding gezocht in de tassen. Bij de meeste Heren stonden de gezichten strak, het was niet helemaal duidelijk of dit door de koude wind kwam of toch een beetje spanning. Om 10:30 uur was het dan zover Jan en Ton gingen als 1e de baan in, en kwamen keurig terug met 2 up en de bijhorende 2 punten. Helaas verloren Mike en Edwin hun partij met 2/1. Ron en Martin maakte er rommelige pot van en verloren met 1 down. Blijkt maar weer dat Heren 2 moeite heeft met de ochtendpartijen. Zou het de spelvorm zijn of het tijdstip?


Na een goede lunch, gingen de Heren met veel moed en strijdlust de baan weer in, want we waren gewend van de vorige seizoenen dat de schade van de ochtendpartijen in de middag wel weer werd hersteld. In de tussentijd waren Virginia, Marloes en Leo aangekomen om ons te aan te moedigen. (Top dat jullie er waren). Onze topman Jan ging als 1e de baan in en had een zware dobber aan de 1e speler van GVN maar pitbull Jan kwam met een 2/1 overwinning van de baan af. Stand dus weer gelijk.


De Captain had bepaald dat Ton als 2e zou starten. Na 9 holes stond Ton al zwaar achter, maar het zal Ton niet zijn om goed terug te komen, helaas mocht het niet baten en verloor zijn partij met 3/1.
Ron was als 3e aan de beurt, helaas had Ron de vorm  van de dag niet en werd met 7/6 verslagen. Van de baan geveegd zoals hij zelf zou zeggen.


Op dat moment was de tussenstand 4-8, dus er moest echt wel gebeuren om toch nog wat punten binnen te brengen. Dus Mike moest aan de bak (verhaal van Mike gaat straks verder).
Als 5e ging onze Stadie Eddy (Edwin) de baan in en kwam met een solide winst 3/1 binnen. 
Martin ging zoals gebruikelijk als laatste de baan en verprutste gelijk zijn 1 hole  1 down dus (ook gebruikelijk toch Martin), volgende hole kwam het vertrouwen terug en werd het weer gelijk waarna Martin de rest van wedstrijd heeft voor gestaan met een mooi eindresultaat van 3/2. Klasse.

 

Tussenstand 8-8. Nu Edwin en Martin al binnen waren was nog op Mike wachten. Mike stond na een zwaar gevecht de voorlaatste hole 1 up, dus nog vol op in de race voor de winnende punten. Helaas wordt de bal van Mike’s afslag op laatste hole niet gevonden en moet hij terug naar de teebox en gaat voor 3 weg. Mike slaat een werelddrive en met zijn een wood 3 slaat hij de bal van de dag. Deze bal landt op de green (+200 meter) op een par 5 (klasse Mike). Mike dus toch nog met 4 op de green. Helaas maakt de tegenstander geen fout en legt de bal met 3 slagen op de green en wint de hole. Helaas dus maar 1 punt voor Mike.

 

Eind resultaat GVN - Bentwoud 9-9
Na ook de scores van Zeegersloot  en De Goese gezien te hebben kunnen we concluderen dat het spannende competitie gaat worden.


Na een uitstekend en gezellig diner (goed geregeld Rozenstein) ging Heren 2 weer huiswaarts met het 1e wedstrijdpunt van de competitie. Nog veel werk te verzetten dus voor Heren 2 om deze competitie tot een goed einde te brengen. Volgende week hebben we het gastheerschap, dus helaas geen wedstrijdpunten te verdienen voor Heren 2.

 

2e wedstrijddag - gastheer op Bentwoud

 

3e wedstrijddag - Zeegersloot Heren 2 tegen Goese 2

Vandaag mocht Heren 2 afreizen naar ZeegersSLOOT om het op te nemen tegen de Heren van de Goese Golf. Woensdag hadden Mike, Jan, Harry en Martin nog even de baan voor gespeeld en kwamen tot de conclusie dat het woord SLOOT met recht in de naam van Zeegersloot is opgenomen.
Captain Mike had voor deze wedstrijd gekozen voor de volgende formatie. Jan/Harry, Edwin/Ton en slot M&M (Mike en Martin). Hopelijk zou deze samenstelling een beter resultaat opleveren in de greensomes wat niet het beste onderdeel is van Heren 2. Ron had aan gegeven reserve te willen staan.

 

Op Zeegersloot aangekomen bleek het bitterkoud te zijn, het had zelfs gevroren. Gelukkig was de start pas om 11.00 uur. Eerst maar even Max gekeken met een bakkie koffie. Ron kwam nog even om ons succes te wensen, klasse Ron.


Jan en Harry mochten het spits afbijten tegen het 1e koppel van de Goese (2 keer handicap 4) en dat viel op de eerste 3 holes niet mee, snel 3 down. Daarna vochten Jan en Harry zich in de wedstrijd en kwamen terug tot 2 down en lieten de tegenstanders een maar keer ontsnappen. 2 down verloren maar zeker niet kansloos. Jan en Harry spraken af om ‘s middags dit recht te zetten.
Het vertrouwde duo Ton en Edwin leverden een degelijke wedstrijd af en winnen met 2 up.  M & M vulde elkaar goed aan, waarbij Martin kon terug vallen op een steady Mike zodat Martin lekker vrij uit kon spel. Nog een overwinning. Ongelofelijk Heren 2 staat na de ochtend met 4 - 2 voor en de middag moest nog beginnen.
 
Tijdens de lunch werden de ochtendpartijen nog even door gesproken. En Jan begon al met zijn psychologische oorlogvoering zodat hij zeker wist dat hij tegen de nummer 1 van de Goese kon spelen. Mike en Harry hebben dezelfde playinghandicap zodat nog even gekeken moest worden wie als 3 en 4 zouden starten. Mike gaf aan graag tegen de Captain van de Goese te willen spelen wat betekenden dat Harry als nummer 3 moest starten. Voor de captain doen we alles dus Harry ging als 3e de wei in.
Op papier waren bijna alle tegenstanders van de Heren sterker dit betekende veel strijd.

 

Jan ging vol goede moed de strijd aan met de nummer 1 en stond na 8 holes 2 up en zat lekker in de wedstrijd. Jan gaf deze voorsprong niet meer uit handen en wint 2&1. Goed begin dus. Ton mocht tegen andere handicap 4 de baan in en leverde veel strijd maar moest zich toch gewonnen geven met 3&2.
Harry ging als 3e de wei in tegen een handicap 7 en er ontstond een heftig gevecht waarbij beide spelers elkaar geen duimbreedte gaven. 1 up of 1 down is de grootste voorsprong of achterstand geweest. Op hole 16 moest Harry met 3 van de tee en verloor de hole, 1 down. Zou het dan gebeuren dat Harry voor het eerst een single zou verliezen. Harry besloot dat het tijd was voor
HAMMERTIME.

 

Hole 17 werd gewonnen met een straks put van een meter of 3. Nu was het zaak om op hole 18 (par 5) de tegenstander onder druk te zetten, afslag moest dus op de fairway. Dan maar de rescue uit de tas dacht Harry en deze 190 meter verderop op de fairway hameren. Tegenstander werd daar toch een beetje zenuwachtig van en sloeg zijn drive links het bos in en moest een 2e bal spelen.
Toen Harry nog eens 190 met zijn rescue sloeg en vervolgens een wedge op de green sloeg was de strijd gestreden. Winst met 1 up.

 

Ondertussen had Mike ook al korte metten gemaakt met de Captain van de Goese. Winst 4&3.
Helaas kon Martin zijn winst van vorige week niet continueren en verloor met 4&3. Missen we alleen nog Edwin nog, ook Edwin was in een hevige strijd gewikkeld met zijn tegenstander. Ook hier bleef het erg lang spannend en kon Edwin pas op de laatste hole de winst naar zich toe trekken. Winst 1 up.
Uiteindelijke uitslag 12-6 voor de Heren van Bentwoud  tegen een op papier sterkere tegenstander. Heren 2 is dus nog op schema om de 2 doelstellingen (eerst handhaven en als het even kan mee strijden om het kampioenschap) van dit seizoen te halen. Lekker mannen!!!


Over 2 weken mogen de Heren op de Goese Golf aantreden tegen Rozenstein 1. Benieuwd welke opstelling de Captain uit de hoge hoed tovert. Supporters zijn natuurlijk welkom, maar het is wel een stukkie rijden. Degene die het aandurft trakteren we uiteraard op een drankje.

 

 

4e Wedstrijddag Heren 2 op Goese Golf, Bentwoud 2 - Rozenstein 1

(28-04-2019)  

Vandaag reist Heren 2 af naar de provincie met de meeste uren zon. Helaas was daar vandaag zeker in de ochtend niets van te merken. Flinke regenbuien waren de hele nacht gevallen op de Goese Golf in Zeeland, het strijdtoneel van vandaag, en ook onder weg vielen er nog flinke buien.
Op Goese aangekomen werd het wat lichter en veranderden de regenbuien in wat spetters. Donkere wolken worden steeds wat minder donker, zou het dan toch nog aardig golfweer worden?

 

 

 

Heren 2 was als eerste aangekomen, de tegenstander uit Wassenaar was nog in geen velden of wegen te zien. Eerst maar een lekker bak koffie en een lekker stuk gebak. Prima geregeld door de Goese. De hele faciliteiten zagen er trouwens erg netjes en verzorgd uit. Greenkeeping heeft zelfs de greens nog even gemaaid. Top.
Rozenstein is op papier zwaar favoriet gezien de handicaps. 3 keer handicap 5 zou aantreden en ook de andere handicaps waren beter als van de Heren. Rozenstein zou dan ook met de sterkste formatie aantreden omdat zij winst nodig hadden om degradatie te voorkomen in deze poule waaruit 2 teams degraderen. Captain Mike had besloten dat Heren 2 met dezelfde formatie en opstelling zou aantreden
als de laatste keer. Never Change A Winning Team had Mike bedacht.

Dit betekent een 2e reservebeurt voor Ron die deze competitie worstelt met zijn lage handicap. Ron zou tot zaterdagavond stand by zijn om eventuele blessures op te vangen. Top Ron.
Nadat Heren 2 de nodige warming up achter de rug had kwam ook Rozenstein met veel bravoure aan op de Goese, het ontbreekt deze mannen zoals altijd niet aan zelfvertrouwen, of zou het een houding zijn om de tegenstanders af te bluffen. Dat laatste is niet handig als je tegen Heren 2 speelt.
Marco deCaptain van Rozenstein had nog wat met de opstelling gegoocheld zodat hij zelf in de 2e flight zou starten tot teleurstelling van Jan en Harry. Genoeg gepraat er moest gespeeld worden.

 

 

Als 1e gingen Jan en Harry van start. Al heel snel bleek dat Jan alle zeilen bij moest zetten om het beroerde spel van Harry te compenseren. Harry leek een complete offday te hebben. Op elke hole moest met de afslag van Jan worden gespeeld, wel overzichtelijk maar niet leuk voor Harry. Het korte spel van Harry deed het nog redelijk zodat er een hole gewonnen werd, maar de mannen uit Wassenaar kwamen al gauw terug en stonden met nog 2 holes te spelen 2 up. Jan zou Jan niet zijn als hij Harry niet wakker zou schudden met de legendarische woorden: Je speelt heel erg slecht, zo slecht heb ik je
nog nooit zien spelen, maar wij gaan deze 2 holes winnen en zorgen voor een punt.
Einde van het verhaal Jan en Harry halen een punt binnen, dankjewel Jan.
Edwin en Ton gingen als 2e van start en er ontstond al snel een stevig gevecht waarbij beide partijen elkaar geen duim breed gaven. Eindstand dus ook gelijk 1 punt.

 

ls 3e het duo M&M de baan in. Ook Martin was niet in topvorm maar het solide spel van Mike zorgde dat dit duo met 2 holes te gaan 2 up stonden. De hele wedstrijd was er al wat irritatie over en weer, maar op de 8e hole claimde een van de mannen Rozenstein de hole toen Mike een foutje maakte, terwijl de Heren van Bentwoud al heel wat door de vingers hadden gezien. 1 hole te gaan en 1 up, lukt het M&M om de partij binnen te halen. De Approach van Mike belandt in de greensidebunker en Mike begon hem al te knijpen. Martin stelde hem gerust en zei: Komt goed Mike. Met een prachtig bunkershot liet Martin
de bal vlak bij de hole landen zodat Mike met een mooie put de hole kon halven. Winst voor M&M.
Voorsprong voor Heren 2 met 4-2.


Tijdens de lunch probeerden de Heren Harry wat op te beuren na zijn slechte beurt van de ochtend. Golf is een raar spelletje en het kan ‘s middags heel anders lopen. Harry had er weinig vertrouwen in en in overleg met Mike werd besloten om Harry als 3e te laten starten tegen een handicap 5 en een eventueel verlies maar in te calculeren en Mike een “makkelijkere“ tegenstander te geven zodat hij de punten binnen zou brengen. Mike had trouwens nog een appeltje te schillen met zijn tegenstander van de ochtend. 

 

Als 1e ging Jan de baan tegen Marco, en Jan had zich voorgenomen om zijn verlies van een aantal jaar geleden tegen Marco goed te maken. Dit zal niet meevallen. Marco is een zeer ervaren speler met een mooie lage handicap van 5. Een fel gevecht en dit gevecht duurde 18 holes met een gelijk spel als resultaat. Volgende keer win je Jan. Ton ging als vertrouwt als 2e de baan en vocht als een leeuw maar moest op de 16e hole toch zijn verlies nemen. 3&2 verlies.
In tussen had Mike de 1e hole, na een fout van zijn tegenstander, geclaimd en heel duidelijk gemaakt dat er vanmiddag niets te halen was tegen hem. De tegenstander werd zoals hij zelf omschreef tijdens de borrel geveegd met 8&7. Met onze captain moet je niet sollen.
Harry was als 3e vertrokken en won met enig fortuin de 1e hole en putte hieruit wat vertrouwen. Zijn afslagen ging weer beter lopen en met zijn houten 3 kon hij makkelijk de drives van zijn tegenstander pareren. Zijn tegenstander had Harry vanmorgen zien spelen en dacht een makkelijke middag te hebben, maar heel langzaam won Harry terrein en stond op het eind 4 dormie. Toen kwam er toch weer een hapering in het spel en won de man uit Wassenaar 2 holes. Gelukkig maakte beide mannen op hole 17 een par en de overwinning was een feit. Golf kan een raar spel zijn, ingecalculeerde verlies werd toch winst.
Bentwoud heeft al 9 punten binnen en Rozenstein is gedegradeerd. Ook de 1e doelstelling van Heren 2 om te handhaven is gehaald. Snel komt ook Martin binnen en helaas moest hij toe geven dat zijn tegenstander te sterk was. Verlies met 7&5. Martin dat wordt de laatste wedstrijd de reservebank. Terwijl iedereen al aan een biertje zit is Edwin nog in de baan. Een tussenstand gaf aan dat Edwin 2 up stond. De 1e flight van de 2e wedstrijd in deze poule kwam binnen maar nog geen Edwin. De Heren werden toch wat zenuwachtig, waar blijft Edwin? Gelukkig kwam niet veel later Edwin binnen met een brede glimlach en een 3&2 overwinning.
Heren 2 - Rozenstein 1 wordt door een mooie teamprestatie 11-7 voor Bentwoud. We zijn nog in de race voor het kampioenschap wordt al gauw berekend. Niet veel later komt de ene GVNer na de andere binnen met een overwinning. Zeegersloot wordt met hele grote cijfers verslagen.


Dit betekent dat GVN nu boven aan staat in onze poule met 7 punten. Met een overwinning in de volgende wedstrijd op Zeegersloot kunnen de Heren van Bentwoud ook op 7 punten komen, maar door het grote verlies verlies van Zeegersloot tegen GVN heeft GVN een betere verhouding van winst en verliespunten. Kortom de Heren hebben een klein wondertje (17-1 winst) nodig om de 2e doelstelling (kampioenschap) te halen, maar hebben alles nog in eigen hand.

 

Op 12 mei op de Turfvaert zullen we zien of de Heren van Mike een wondertje kunnen verrichten.

 

 

5e Wedstrijddag Heren 2 op Turfvaert, Bentwoud 2 - Zeegersloot 1

(12-05-2019)  

Vandaag zou de beslissing vallen om het kampioenschap in onze poule. Heren 2 heeft een klein
wondertje nodig om nog kampioen te worden. GVN de gastheer van vandaag op Golfpark
Turfvaert staat boven aan in deze poule met 7 punten.
Heren 2 kan bij winst op Zeegersloot ook op 7 punten komen. Bij gelijke stand wordt er gekeken
naar het “ doelsaldo “ dat is van GVN na hun monsteroverwinning van vorige week veel beter als
dat van Heren 2.Kortom er moet gewonnen worden met 16-2 om bij een gedeelde 1e plaats het kampioenschap en promotie naar 1e klasse te halen.


Heren 2 ging op volle oorlogssterkte op pad, dus met een compleet team van 7 spelers, zodat bij
eventuele blessures en of mentale inzinkingen onze reserve van deze dag (Martin) als nog kon
invallen.
Aangekomen op de Turfvaert hingen er donkere wolken bij de baan. Als dit maar geen slecht
voorteken is. Gelukkig bleef de regen weg en konden de regenpakken in tassen blijven.
Mike had de volgende koppels samengesteld Jan/Harry, Ton/Mike en Edwin/Ron.
De mannen van GVN hadden een prima ontvangst geregeld en waren toch wel een beetje
zenuwachtig over de afloop van deze dag. Er werd al snel geprobeerd om met allerlei
opmerkingen de spanning op te voeren bij de Heren. Volledig overbodig de mannen van Heren 2 waren zich volledig bewust dat het moeilijk zou worden, maar weigerden om bij voorbaat het kampioenschap aan GVN te schenken.

 

 

 

Om 10.30 gingen Jan en Harry als eerste de baan in. Gelukkig was Harry dit keer in een iets betere vorm zodat Jan niet alles alleen hoefde te doen op de afslagplaats. Beide teams ontliepen elkaar niet veel en over en weer werden er holes gewonnen en verloren. Gelijkspel dus en al 1 verliespunt.
Mike en Ton hadden ook een gelijkwaardige tegenstanders en kwamen ook niet verder als een
gelijkspel. Heren 2 had nu al de 2 verliespunten te pakken, alleen winst telde nu nog.
Gelukkig waren Ron en Edwin veel te sterk voor hun tegenstanders en haalde een mooie 4&2
overwinning. Lekker mannen, Heren 2 heeft nog een kansje.
Tijdens de uitgebreide goed verzorgde lunch werd het strijdplan voor de middag doorgesproken.
Al snel moesten we de conclusie trekken dat alle middagpartijen gewonnen moesten worden, wel lekker duidelijk voor een ieder. Niemand zou zich kunnen verschuilen en moest zijn partij winnen.
De plekken 1 (Jan) en 2 (Ton) stonden al vast maar de plekken 3, 4 en 5 waren nog vrij in te delen door de Captain. Plek 6 zou voor Edwin zijn, die ‘s middag een buggy zou gebruiken omdat zijn voetbalknie begon op te spelen.
Na enig beraad werd besloten Harry als 3e te laten starten, Mike als 4e en Ron als 5e. Martin zou waar mogelijk tussenstanden doorgeven en geestelijk bijstand verlenen.
Al gauw bleek dat Jan een moeilijke wedstrijd aan het spelen was, afslagen vielen niet altijd op de fairway, approaches wilde niet altijd op de green landen, putjes wilden niet vallen. Ook bleek zijn
tegenstander Jan lekker uit de wedstrijd te kletsen. Kortom Jan was niet in topvorm en had het
erg lastig en stond al rap 2 down.
Ton liep lekker te spelen maar zijn tegenstander, die zo’n 30 jaar jonger was en vanaf de tee ook nog 30 meter verder sloeg, wilde niet meewerken aan het feestje. Kortom ook Ton liep al snel tegen een achterstand aan,
Harry ging tegen een collega baanmanager de baan in. Al snel bleek dat Harry er goed in zat en met name het korte werk was lekker stabiel. Staag bouwde hij een voorsprong op.
Mike ging als 4e vol zelfvertrouwen de baan in en had als snel een flinke voorsprong, een overwinning was zeker het was alleen afwachten hoe snel.
Ron die in de ochtendpartij met Mike snel klaar was moest nu alle zeilen bijzetten om kans te
houden op een overwinning.
Onze “ Max Verstappen” van vandaag, Edwin in de buggy, gaf letterlijk en figuurlijk gas en draaide rondjes om zijn tegenstander. Daarnaast zat Edwin lekker in de wedstrijd dus een voorsprong was snel gemaakt.
Op de turn kon Martin de volgende tussenstanden noteren en doorgeven: Jan 2 Down, Ton 2 Down, Harry 2 Up, Mike 4 Up, Ron Gelijk en Edwin Up. Niet genoeg dus om het kampioenschap binnen te halen. Jan en Ton hebben op de 2e negen nog alles uit de kans gehaald om de wedstrijd om te draaien.
Op hole 15 moest Jan zijn tegenstander de hand schudden en toen de mannen van GVN dit ten oren kwam was dit tot ver achterop de baan te horen. Geen kampioenschap dit seizoen voor Heren 2.
Uiteraard gingen de overige Heren nog wel voor de winst om in ieder geval een overwinning te
boeken op Zeegersloot om zo ook op 7 punten te eindigen.
Helaas moest ook Ton zich gewonnen geven op hole 16, zodat een overwinning op Zeegersloot
nog lang niet zeker was.
Harry bleef lekker stabiel spelen en kon een 3&2 overwinning bij schrijven. Na afloop zou de
Captain Mike zeggen een zekerheidje. Het gaat al erg lang goed, maar Mike er komt een dag....
Op de 2e negen vergrootte Mike, met goed spel, gestaag zijn voorsprong en mocht op hole 13 al
de felicitatie van zijn tegenstander ontvangen.
Ron die nog steeds in zwaar gevecht was met zijn tegenstander kreeg op hole 16 van Jan nog
even te horen dat iedereen tot nu toe zijn partij had gewonnen, dus Ron moest ook echt wel
winnen. Jammer Jan het mocht niet baten, Ron en zijn tegenstander bleven in evenwicht.
Als laatste toerde Edwin rustig in zijn bolide naar de overwinning en op de 14e hol kon hij weer
een overwinning bijschrijven. Toch wel lekker als Edwin beetje achterin start, een zekerheid op
punten.
De uiteindelijk uitslag van het bovenstaande verhaal. Een mooie 11-7 overwinning op Zeegersloot
en een gelijke stand met GVN op de bovenste plaats in deze poule. De mannen van GVN hadden
alleen wat meer partijen gewonnen dus mogen zich de terechte kampioen noemen.
Maar Heren 2 kan trots terug kijken op een mooi seizoen en komen volgend seizoen gewoon weer
in de 2e klasse uit.

 

GVN had om het kampioenschap te vieren groot uitgepakt, compleet met een zanger die helaas voor
de meeste onder ons veel Amsterdamse smartlappen zong. Eerlijk is eerlijk, de biertjes gingen er
wel lekker van smaken.
Geen wondertje dus op de Turfvaert, maar ondertussen was er wel een wondertje op Bentwoud
gebeurd. Alleen met een wondertje (volgens Captain Bert) kon Heren 3, die zelf gastheer waren,
nog kampioen worden. En wonderen bestaan toch echt, Heren 3 is kampioen geworden.
Heren 3, namens heel Heren 2 van harte gefeliciteerd met het kampioenschap en promotie naar de
3e klasse!