Sponsors

November 2022 - Mededelingen van onze Secretaris Max Alias

NGF-lidnummer

 

Vanaf 2023 verdwijnt het nu bestaande NGF-nummer.

 

Iedereen heeft nu al een GSN nummer, welke je op je pas en in je persoonlijk dashboard kunt vinden. Het wordt daardoor veel duidelijker. Tot dit jaar kreeg je als je lid bent bij meerdere verenigingen of als je overging naar een andere vereniging een NGF nummer per vereniging.

 

Het GSN nummer is uniek en blijft aan jou gekoppeld, ook als je van vereniging verandert. Bij inschrijving bij een golfclub moet je dus vanaf heden je GSN nummer opgeven. Het GSN nummer begint met NL en dan 8 cijfers.


Ledenadministratie

 

Het ledenbestand van de club blijft langzaam stijgen. We hebben nu 629 leden, waarvan 17 jeugdleden. Er hebben zich dit jaar 45 nieuwe leden ingeschreven. We zijn erg verheugd dat het jeugdprogramma onder leiding van o.a. Paul Weber en Julien Linkerhof begint te werken. Dit jaar zijn er 5 nieuwe leden bijgekomen.

 

We hebben voorlopig geen ledenstop. Uiteraard hebben we ook leden die opzeggen, maar gelukkig is dat zelden of nooit omdat men ontevreden is over de vereniging.


Valt nog even te vermelden dat als je wilt opzeggen dit alleen kan door een mail te sturen naar info@gcbentwoud.nl. Je dient dat wel voor 1 november te doen. Voor het komend jaar zit je dus nog wel vast aan de club.

 

Max Alias
Secretaris GCBentwoud