Matchplay CK 2017

zondag 3 september 2017

Jim de Heij en Virginia den Breems prolongeren de titel

De deelnemers van het matchplay clubkampioenschap konden rekenen op prachtig weer en het was nagenoeg windstil. Ideale omstandigheden voor een wedstrijd. Tijdens deze wedstrijd strijden deelnemers één tegen één voor de titel. De heren streden drie ronden om in de finale te verschijnen. Jim de Heij werd daarbij eerste, Dylan Weggeman werd tweede, Huub de Heij derde en voor Edwin Ludwig een eervolle vermelding, na een goed gespeeld weekend. Bij de dames werd Joke van der Togt derde, Tonny van Zwienen tweede en Virginia den Breems eerste.

 

Ook vond er een parallelwedstrijd plaats voorafgaand aan de finale. Deze wedstrijd werd gewonnen door Ron Gyzel die een waardecheque van Roest won!

 

Kijk voor foto's hier.