Slotwedstrijd succes!

zondag 29 oktober 2017

 

De slotwedstrijd was dit jaar een goed bezochte Four Ball Better Ball wedstrijd. Het bleek een droge dag met een pittige wind en de sfeer zat er goed in onder de deelnemers. De avond werd zeer gezellig gevonden en er werd lang nageborreld. 

 

Onder het genot van een borrel (georganiseerd door de evenementencommissie) vond de prijsuitreiking plaats. Het koppel Henk en Jeanet Beusekamp wonnen deze stableford wedstrijd. Op de voet gevolgd door het koppel Caroline en John van der Spek. 

 

 

 

 

 

 

Ook werden andere prijzen uitgereikt. Leen van der Kraats wint de Zomerserie 2017. Een wedstrijd serie over zeven wedstrijden Stableford. De beste 5 gespeelde wedstrijden tellen mee voor het eindklassement. Deze prijs werd door de sponsor van de wedstrijd uitegreikt: Peter van der Togt van Move4Life. De prijs is een “persoonlijk trainingspakket”, geheel afgestemd op de golfer.

 

 

Dit jaar werden ook weer veel matchplaywedstrijden gespeeld voor de Laddercompetitie. De finale van de Laddercompetititie is dit jaar gespeeld door Hans van der Heijden en Caroline de Neef. Op de foto Hans, de winnaar van vorig jaar, en Caroline de winnaar van 2017. Zij kreeg de wisselprijs uitgereikt door de maker van de prijs Jan Wierts Wessels.