Nieuwjaarsreceptie en wintereclectic

zondag 14 januari 2018

Op 13 december vond de wintereclectic plaats met aansluitend de nieuwjaarsborrel. De eclectic kon rekenen op 60 deelnemers en de deelnemers konden rekenen op een prachtige golfdag. Na de prijsuitreiking sprak de voorzitter van de club de aanwezigen toe. Met een heerlijk glas bubbels (gesponsord door Roest) werd een toost uitgebracht op een mooi en sportief 2018 door de aanwezigen.

 

De voorzitter vertelde in zijn speech dat de club met bijna 500 leden een succesvol jaar heeft gehad. Er werden maar liefst 200+ activiteiten georganiseerd en de competitieteams waren erg succesvol. Ook kreeg de club er in 2017 een clubreferee bij en is een eerst lid benoemd als erelid. De heren organiseerde in 2017 een eerste 'Masters' waarbij Herman Haarman de gelukkige winnaar is van het enige echte Mastersjasje. Al deze dingen waren niet mogelijk zonder de inzet van de vrijwilligers van de club en de actieve deelname van de clubleden. 

 

Tijdens de eclectic vielen verschillende mensen in de prijzen:

1. Jan Curt Veenman had netto 69 slagen

2. Paul Smit had netto 72 slagen

3.Gert van der Hooning had netto 73 slagen

4.Caroline van der Spek had netto 73 slagen

5.Jan van der Velden had netto 75 slagen

6.Dylan Weggeman had netto 76 slagen

7.Sophie van Besouw had netto 76 slagen

8. Petra Knol had netto 76 slagen

Foto's van de nieuwjaarsreceptie zijn te vinden in het fotoalbum.