Banken, clubwassers en vitrines

zaterdag 24 maart 2018

In de ALV is besloten dat de golfclub enkele banken en twee clubwassers zou schenken aan de golfbaan. Daarnaast heeft de club nu ook een tweetal vitrines in Roest staan waarin de clubprijzen en clubitems worden gepresenteerd. 

 

 

Banken

Nog niet bij iedere hole stond een bank, daarom heeft de ledenvergadering ingestemd om zes banken te doneren aan de baan. De zes nieuwe banken krijgen deze week een plek in de baan. 

 

Vitrines

Twee vitrines zijn in vooraan in Roest geplaatst. Naast de wisselbekers is er ook een fotolijstje ingezet met daarin verschillende foto's van de club. Op deze manier wil de club ook meer clubgevoel uitstralen richting potentiele leden en bezoekers van Bentwoud,

 

Clubwassers

De eerste clubwasser is in december al neergezet, naast de hogedrukspuit bij de ingang. Deze maand is de tweede clubwasser bij de ingang naar de lockerruimte neergezet. Op deze manier kunnen zowel de personen met een locker als leden en bezoekers gebruikmaken van de clubwassers. 

 

Bordjes

Binnenkort worden de banken en clubwassers voorzien van bordjes van de club en ook om de clubwassers niet te verwarren voor een prullenbak.