Sponsors

Prinsenwedstrijd 2018 weer groot succes

dinsdag 18 september 2018

 

En weer was de Prinsenwedstrijd een feestje!

Dinsdagochtend negen uur begon het clubhuis al aardig oranje te kleuren. Vrijwel alle deelnemers aan onze derde Prinsenwedstrijd hadden zich ingespannen om er feestelijk uit te zien. Niet alleen droegen de dames de verplichte hoed, in veel gevallen hadden ook de heren hun kleding aangepast aan hun koppelpartner. Tel daarbij op het stralend mooie weer en de dag kon niet meer stuk. De wind was nog wel een dingetje, want konden de dames vorig jaar hun hoed ook tijdens het spelen ophouden, dit keer lukte dat niet vanwege het bijna stormachtige geweld. Echter, op het terras werden de hoeden weer opgezet, zodat de dag in stijl kon worden afgesloten met een drankje en heerlijke hapjes.

 

Lees het volledige verslag hier en kijk voor alle foto's bij fotoalbums.