Sponsors

Matchplay clubkampioenschappen 2018

maandag 1 oktober 2018

De clubkampioenen Matchplay van golfclub Bentwoud 2018 zijn bekend. In de reguliere categorie mogen Marloes Knol (dames) en Henk Beusekamp (heren) zich de besten van de club noemen. Onder de senioren mogen Ingeborg Daniels-Bogaert (damessenioren) en Atse Hoekstra (herensenioren) zich de clubkampioenen noemen.
Afgelopen weekend zijn de clubkampioenschappen Matchplay beslecht van golfclub Bentwoud. Onder ideale weersomstandigheden werd het meerdere malen erg spannend op de baan, waardoor er op zaterdag meerdere playoff's nodig waren om verschillende individuele wedstrijden te beslechten. Volgens het knockoutsysteem bleven de besten over na zaterdag en zij speelden de finale op zondagmiddag. De uitslag is als volgt:
Dames
1) Marloes Knol
2) Virginia den Breems
3) Joke van der Togt
Heren
1) Henk Beusekamp
2) Mike Driessen
3) Jan Vollebregt
Dames senioren
1) Ingeborg Daniels-Bogaert
2) Conny van Leeuwen
3) Dorine Haarman
Heren senioren
1) Atse Hoekstra
2) Theo Alofs
3) Gert van der Hooning
 
Kijk voor meer foto's bij fotoalbums