Sponsors

Penningmeester gezocht

donderdag 25 oktober 2018

Welk enthousiast lid wil ons betrokken bestuursteam komen versterken? Het bestuur bestaat uit vijf personen waaronder de penningmeester. In gezamenlijkheid zoeken we naar manieren om golfclub Bentwoud aantrekkelijk te maken en te houden voor onze clubleden.

In verband met het aftreden van onze penningmeester per april 2019 zoeken wij een nieuw bestuurslid met als portefeuille het penningmeesterschap.
De voornaamste taken:
  • meedenken en praten over alle beleidsissues van onze golfclub; denk hierbij aan ontwikkelen Sportief Beleid, samenwerking met de Golfbaan, contacten met de diverse commissies, Wedstrijdkalender e.d.
  • opstellen begroting
  • opmaken jaarrekening
  • betalen van facturen en declaraties
  • bijhouden boekhouding (in Excel)
  • innen van contributie (gedeeltelijk geautomatiseerd)