Sponsors

zomerseizoen afgesloten

maandag 5 november 2018

Op zaterdag 27 oktober werd het zomerseizoen afgesloten met een fourball betterball fun-wedstrijd. Het beloofde een mooie dag te worden en veel leden hadden zich ingeschreven. Anders dan de jaren ervoor was er na afloop een buffet en konden de voetjes van de vloer.
De Evenementencommisse was weer optijd aanwezig om de versiering in restaurant Roest aan te brengen en de laatste zaken te regelen. Vanaf half twaalf werden de eerste deelnemers verwacht.
Om één uur ging de toeter af en de shotgun kon beginnen. Na vier en half uur kwam de eerst flight binnen die werd ontvangen door de Dj van Double trouble. Er was een gezellig sfeer en de overige fligths druppelde ook binnen.    
Rick en Roel waren druk bezig om de kaarten in te voeren. Ook kwamen de deelnemers binnen die zich enkel voor het buffet hadden opgegeven. Maria Loomans hield namens het bestuur een praatje en zij bedankte Rick Rijneker voor de jaren lange inzet bij de wedstrijdcommissie. Hij zal stoppen als voorzitter van deze commissie.
Zoals ieder jaar werd ook de ladderprijs uitgereikt. Deze ging dit jaar naar Conny van Rossem. 
Nadat alle kaarten waren ingevoerd konden we overgaan tot de prijsuitreiking. De longest bij de heren werd gewonnen door Patrick Groen. Bij de dames werd de longest gewonnen door Sophie van Besouw. Virginia den Breems won de prijs voor de neary.
Voordat de nummers één tot en met drie bekend werden gemaakt waren er nog twee verrassingsprijzen. De winnaars hiervoor gingen per trekking.
De nummers één tot en met drie hadden allemaal 36 stablepunten gehaald. De eerste plaats werd gewonnen door Virgina den Breems en Jan Vollebregt. De winnaars van de tweede plaats waren al weg, hun prijs werd verloot middels een kaart die uit de stapel kaarten werd getrokken. Op de derde plaats zijn geeindigd Conny en Lucas van Rossem.
Na de prijsuitreiking werd er een heerlijk buffet geserveerd. De kok van Roest heeft met zijn team weer iets heerlijks op tafel weten te zetten. Tussen de gerechten door zorgde de dj voor een lekker muziekje en er kon gedanst worden. Nadat iedereen uit gegeten was werden er de nodige dansjes gedaan en de voetjes gingen van de vloer.
Wij kijken terug op een mooi zomerseizoen en zeker op zeer geslaagd slotfeest.
Kijk voor de fotos op bijgevoegde link.
Met vriendelijke groet,
De Evenementencommissie.