Sportief Beleid

zondag 23 december 2018

Een initiatief van Golfclub Bentwoud om fitter, beter, slimmer en met meer plezier te golfen.

 

Tijdens de ALV van 13 november 2018 is het plan Sportief Beleid door een grote meerderheid van de aanwezige leden van Golfclub Bentwoud goedgekeurd. Er is inmiddels een Commissie Sportief Beleid (sportiefbeleid@gcbentwoud) geformeerd, die bestaat uit de leden Ilse Nadort, Rick Rijneker en Harrie Jabroer.

 

Sportief Beleid komt er in grote lijnen op neer dat Golfclub Bentwoud alle leden tegen een gereduceerd tarief de mogelijkheid biedt fitter, beter, slimmer, afgestemd op de persoonlijke mogelijkheden en daardoor met meer plezier te golfen. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met Golfacademy Bentwoud en Move4Life. De winterperiode is met name geschikt om deze trainingen met gelijkgestemde golfleden te volgen. De trainingen vinden plaats op Golfbaan Bentwoud.

Meer informatie vind je onder Commissies==>Sportief beleid