Sponsors

Sportief beleid, een voorzichtig begin

vrijdag 29 maart 2019

Sportief Beleid komt er in grote lijnen op neer dat Golfclub Bentwoud alle leden tegen een gereduceerd tarief de mogelijkheid biedt fitter, beter, slimmer, afgestemd op de persoonlijke mogelijkheden en daardoor met meer plezier te golfen. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met Golfacademy Bentwoud en Move4Life. De winterperiode is met name geschikt om deze trainingen met gelijkgestemde golfleden te volgen. De trainingen vinden plaats op Golfbaan Bentwoud.


Tijdens de aanmeldingsperiode hebben diverse leden zich aangemeld voor de trainingen. Vanaf maart zijn drie groepen van start gegaan met de basistraining onder begeleiding van de Golfacademy. Daarnaast wordt op 19 maart in Roest de cursus “Denk beter, speel beter” gegeven. Voor deze cursus zijn nog plaatsen vrij (aanmelden bij sportiefbeleid@gcbentwoud.nl).
Gezien de korte termijn waarop een en ander tot stand is gekomen, kan gesproken worden van een succesje.

 

Laten we het hierbij?
Nee, natuurlijk niet. De Commissie Sportief beleid gaat vanaf nu aan de slag om een programma op te zetten voor het komende jaar. We zullen daarvoor ook jullie input nodig hebben. En we zullen uiteraard ook de ervaringen van de huidige deelnemers daarin meenemen.