Sponsors

Jan Wierts Wessel Memorial 13 mei 2019 - een verslag

donderdag 16 mei 2019

Jan Wierts Wessels Memorial

Op maandag 13 mei 2019 is de Jan Wierts Wessels Memorial gespeeld door de Heren van Bentwoud. Volle bak, prachtig weer en… Janny Wessels speelde mee met de heren. Jan Wierts was onder meer de oprichter van de Herencommissie van Bentwoud.
Het was een regenboogwedstrijd waarbij afwisselend vanaf rood, geel en blauw werd gespeeld op de B- en de C-lus. Mede door het prachtige weer zijn er 8 birdies geslagen. Winnaar is geworden Arie Pitlo met 69 slagen (onder de baan dus!).
De eerste prijs, een beeld van Henk Bloks, is door Janny met hulp van twee kleinkinderen uitgereikt aan Arie, die een dankwoord uitsprak. Cock Verkade heeft Janny met bloemen bedankt. Een gedenkwaardige dag voor een gedenkwaardige man. 
Klik hier voor de foto's.