Sponsors

Verslag Nieuwjaarsreceptie: start lustrumjaar!

woensdag 8 januari 2020

Zaterdag 4 januari is op de nieuwjaarsreceptie van Golfclub Bentwoud een begin gemaakt aan het jaar van het tweede lustrum.

 

Eerst gaf voorzitter Herman Haarman een terugblik op het afgelopen jaar, waarin de kampioenen nogmaals geëerd werden en ook andere hoogtepunten werden vermeld. Cock Verkade werd door de benoeming als Lid van Verdienste bedankt voor zijn vele inzet voor onze club.

 

 

Daarna ging de voorzitter in op het komende jaar.

In dit jaar vieren we het tweede lustrum met o.a. een golfweek in juli. In deze week zal iedere dag een wedstrijd gespeeld worden die extra aangekleed zal worden door de organiserende commissie samen met de jubileumcommissie.

Om deze 10e verjaardag het hele jaar zichtbaar te laten zijn is een speciaal jubileumlogo gemaakt. Dit logo werd op de receptie onthuld middels het tonen van de vlag met het jubileumlogo.