Sponsors

NGF-pas vanaf 2020 alleen digitaal, contributie via Ideal

dinsdag 7 januari 2020

NGF-pas alleen digitaal

Begin 2019 is naast het fysieke NGF-pasje ook een digitale pas geïntroduceerd. Golfers gebruiken steeds vaker alleen hun digitale NGF-pas en halen hun fysieke pasje niet meer op bij de golfclub.

Daarom hebben wij als bestuur van GCBentwoud besloten aan jullie geen fysieke NGF-pas meer te verstrekken.

 

De digitale NGF-pas is al een tijdje te vinden in de Golf.nl app, onder 'Profiel.

Dus als je die bij je hebt, heb je altijd de meest actuele kaart bij je: je handicap wordt on-line bijgehouden.

Voor meer informatie zie de digitale pas-procedure op de NGF-website. 

 

We gaan dit jaar dus geen enveloppen meer maken met je nieuwe pas erin en ook geen sticker voor 2020. Scheelt een hoop plastic, papier en werk. Voor een duurzamer Bentwoud!

 

Toch liever een fysieke pas? 

Indien je nu toch een fysieke pas wilt hebben, stuur dan vóór 21 januari aanstaande een mail naar info@gcbentwoud.nl, waarin je dit aangeeft met duidelijke vermelding van je naam. Dan zal ik de fysieke pas aanvragen bij de NGF. Daarna krijg je van mij bericht dat je pas binnen is en hoe je die van mij kunt krijgen.

 

 

Max Alias, secretaris

info@gcbentwoud.nl

 

 

Contributie 2020 via Ideal

Halverwege januari zal er, zoals elk jaar, weer een mail worden gestuurd met het verzoek voor het betalen van de jaarlijkse contributie.

Om het overmaken van de contributie voor de leden gemakkelijker te maken, wordt er vanaf dit jaar in deze mail een 'betaallink' opgenomen. Als je hierop klikt, word je naar Ideal geleid, en kan de contributie via een beveiligde verbinding worden overgemaakt. Makkelijk voor iedereen!

 

Edwin Ludwig

penningmeester@gcbentwoud.nl