Sponsors

Vanaf 2 juni weer club-wedstrijden op ma-di-do.

vrijdag 22 mei 2020

Na overleg met de Golfbaan heeft het Bestuur besloten vanaf 2 juni 2020 weer wedstrijden te organiseren.

 

In overleg met de wedstrijdcommissies zullen we beginnen met wedstrijden op maandag, dinsdag en donderdag. Eind juni zullen we een besluit nemen over de wedstrijden in het weekend.

De wedstrijden zijn aan de volgende restricties onderworpen:

 

  • Spelen in een flight van drie.
  • Bij 18 hole speelt men altijd de normale volgorde, namelijk. A-B of B-C of C-A. Andere combinaties zijn niet mogelijk. Het is altijd een enkele tee-start, want er kan in de baan niet worden 'gekruist'
  • Wanneer leden 9 holes spelen dan vormen zij een aparte flight (je kan niet instromen).
  • Bij de doorstart naar de andere lus houdt men zich aan de tijd die op de scorekaart staat (niet eerder of later vertrekken). Doel is om het treintje goed lopend te houden, waardoor er op het plein en in de baan geen onnodige opstoppingen (en daarmee onnodige groepsvorming) ontstaan.
  • Na afloop van het rondje (s) ga je direct naar huis of naar het terras van Roest als hier een reservering voor is gemaakt.
  • Er zijn minder flights beschikbaar dan anders.

 

De laddercompetitie mag gelijk van start. Rob Siemer heeft diegenen die meedoen reeds een whatsapp gestuurd.

 

Vanuit de heren-, dames- en seniorencommissies krijgen jullie verdere details te horen. Hou de website en de email in de gaten!

 

Of we vanaf 2 juni vouchers en stickers gaan uitdelen horen jullie nog van mij.

 

Wij hopen met dit besluit tegemoet te komen aan de wens om weer in wedstrijdverband bijeen te kunnen komen. We laten het uiteraard aan een ieders eigen verantwoordelijkheid over of men van deze gelegenheid gebruik wil maken. Het motto is nog steeds: stay safe!

 

Met vriendelijke groet,

 

Max Alias

Secretaris