Sponsors

Werkzaamheden A-lus, vanaf maandag 24 augustus

maandag 17 augustus 2020

Bericht van de Baan:

 

In week 35 en 36 worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan diverse oevers op de A-lus. Spelers zullen hier hinder van ondervinden. Er zal aan 1 hole tegelijk worden gewerkt. Normaal gesproken zullen de werkzaamheden alleen doordeweeks worden uitgevoerd.

 

Maandag 24 augustus wordt er begonnen aan de oever van hole A2. De werkzaamheden zijn halverwege de fairway; dit betekent dat deze hole uit veiligheidsoverwegen tijdens de werkzaamheden zal worden ingekort tot een Par 3. De afslag zal worden geplaatst op de fairway voorbij de werkzaamheden.

De verwachting is dat er op A2 een aantal dagen zal worden gewerkt. Het is nu nog niet duidelijk hoeveel dagen, dit is zeer afhankelijk van o.a. het weer.

 

Wanneer A2 gereed is zullen er werkzaamheden zijn achter de green van hole A6. Dit betekent dat op de dagen dat er op A6 wordt gewerkt er een wintergreen zal zijn. Ook hier is de verwachting dat de werkzaamheden een paar dagen duren.

 

Wanneer A6 gereed is zullen de werkzaamheden worden verplaatst naar A9. Ook hier zal een wintergreen zijn tijdens de werkzaamheden. Ook hier is de verwachting dat de werkzaamheden een paar dagen duren.

 

Al deze werkzaamheden zijn uiteraard onder voorbehoud van weersomstandigheden. Als de baan te nat is om met een kraantje door de baan te rijden zullen we de werkzaamheden moeten uitstellen.