Sponsors

Golfen mag! Roest voorlopig gesloten. Geen groepsvorming.

woensdag 14 oktober 2020

Ondanks de strenge maatregelen die op dinsdag 13 oktober door het Kabinet zijn aangekondigd om het Corona virus in te dammen, mogen wij blijven golfen. We mogen bovendien ook onze clubwedstrijden blijven spelen. 

 

Wel moet worden benadrukt dat er streng gehandhaafd zal gaan worden op groepsvorming bij de wedstrijden. We hebben met de Baan afgesproken dat na het ophalen van de kaart bij de balie elke speler direct naar de oefenfaciliteiten gaat en daarna 10 minuten voor de starttijd naar de eerste tee loopt.  Of de speler gaat na het halen van de kaart direct naar de eerste tee.

Na afloop van de wedstrijd gaat iedereen meteen naar huis. Restaurant Roest is in ieder geval de komende 4 weken gesloten en het is ook niet de bedoeling om na te kletsen op het plein. 

 

Wanneer we ons niet houden aan deze afspraken, dan is de kans groot dat we moeten stoppen met de wedstrijden.

 

Wij beseffen dat iedereen op deze manier het clubgevoel en het plezier op hole 19 heel erg mist. Maar als wij ons houden aan deze afspraken, dragen we bij aan het tegen gaan van verdere verspreiding van het virus en hopelijk kunnen we daarmee ook weer eerder terug naar normaal.

 

 

Download hier de routekaart van de NGF.

 

 

Namens het bestuur van GC Bentwoud,

Herman Haarman