Sponsors

GC Bentwoud verwelkomt 600-ste lid!

woensdag 6 januari 2021

'Golfclub Bentwoud bereikt mijlpaal van 600 leden' - Klik naar Persbericht in regionale kranten

 

Dinsdag 5 januari was het zover: Golfclub Bentwoud verwelkomde Ellen van Daal als 600ste lid.

 

Golfclub Bentwoud is opgericht in 2010 en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt. De groei is te danken aan de mooie ‘homecourse’ in het Bentwoud met 36 afwisselende holes en een zeer gevarieerd activiteitenprogramma. Daarbij komt dat door alle beperkende maatregelen die de verspreiding van het Corona-virus moeten tegen gaan, steeds meer mensen de golfsport hebben (her)ontdekt.

 

Ellen van Daal: “Ik heb gekozen voor Golfclub Bentwoud vanwege het sociale karakter van de club en omdat de baan is gelegen in een prachtig natuurgebied. Ik woon nu weliswaar in Oegstgeest, maar ik heb ook jaren in Hazerswoude-Dorp gewoond, daarom kan ik enorm genieten van deze omgeving.”

 

 

 

Voorzitter Herman Haarman (links) en secretaris Max Alias (rechts) zetten Ellen van Daal in het zonnetje met een bloemetje en een Bentwoud-paraplu. Ellen, veel speelplezier gewenst!