Sponsors

In Memoriam Cock Verkade

donderdag 17 juni 2021

IN MEMORIAM

 

COCK VERKADE

 

Tot ons grote verdriet is op 15 juni Cock Verkade overleden.

 

Leden die al wat langer meelopen op Bentwoud kenden Cock als de markante man met de zilvergrijze haardos en prachtige baard en zijn altijd lachende ogen. De vriendelijkheid en zijn optimisme straalden van hem af en hij was echt de man die iedere vereniging zich zou wensen.

 

De Golfbaan Bentwoud en de Golfclub Bentwoud hebben dit zeker opgemerkt en niet voor niets was aan Cock het predikaat “Lid van Verdienste” volledig verdiend toegekend.

 

 

In de beginjaren van Golfbaan Bentwoud was Cock constant in de weer met de planten en struiken rond het clubhuis. Hij hield de conditie van de planten scherp in de gaten en we kunnen rustig stellen dat hij voor een heel groot deel verantwoordelijk was voor de mooie uitstraling van het groen rond het clubhuis.

 

Rondom Kerstmis zorgde hij ook voor een aantal grote kerstbomen om het clubhuis aan te kleden, iets wat zeer op prijs gesteld werd door de bezoekers en het personeel van Bentwoud en Roest.

 

Voor de Heren-commissie heeft Cock veel betekend. Ook daaraan heeft hij vele uren van zijn vrije tijd besteed. Hoe vaak heeft hij niet voor sponsors gezorgd die prijsjes voor de wedstrijden ter beschikking stelden.

 

Nooit hoorden we hem klagen. Tijdens de lockdown oefende hij zijn slagen gewoon in de tuin. Ook over zijn gezondheid kon hij altijd alleen maar optimistisch praten.

 

We zullen Cock verschrikkelijk missen! Wij wensen Gerry en alle familieleden  veel sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen en te verwerken.

 

Namens het bestuur van GC Bentwoud,

 

Maria Loomans, Voorzitter.