Sponsors

De strokeplay-clubkampioenen van 2022

maandag 30 mei 2022

 

 

De Clubkampioenschappen Strokeplay werden gehouden op 28 en 29 mei. Op zaterdagochtend om 8:00 uur vertrokken de eerste flights van de dames en de heren. In de middag sloten de senioren en de supersenioren zich aan. Het complete deelnemersveld bestond uit 60 spelers (m/v). De weersomstandigheden waren prima, alleen de wind die zaterdagmiddag nog wat steviger opstak was voor sommigen een extra handicap.

Op zondag waren alle 36 spelers die ‘de cut’ hadden gehaald aanwezig. In alle categorieën was het nog spannend en zeker niet beslist. Met name bij de Heren Senioren lagen alle deelnemers nog heel dicht bij elkaar. 

 

Bij de prijsuitreiking werden eerst de WeCo en alle vrijwilligers (Karen, Roel, Theo, Elly, Levente en Guus) bedankt voor de organisatie, het starten, het handhaven van het wedstrijdreglement, het verwerken van de wedstrijdkaarten en het beslechten van alle regelvragen.

Daarna mochten alle winnaars op de foto met de voorzitter, de beker én de wisselbokaal.

En volgde er nog een gezellige borrel.

 

Clubkampioenen Strokeplay 2022

Dames: Tonny van Zwienen

Heren: Manfred Vos

Dames Senioren: Jenny Lee

Heren Senioren: Herman Haarman

Heren Supersenioren: Atse Hoekstra

 

Leuk weetje: Jenny Lee speelde haar eerste (qualifying) wedstrijd ooit en werd tot haar verrassing meteen clubkampioen-senioren. 

 

Een enkeling was meteen na de borrel al op de driving range te vinden om te trainen voor de volgende clubkampioenschappen: 2 juli Foursomes en 8 oktober Matchplay.

Weer een nieuwe kans!

 

Klik hier voor alle foto's van de uitreiking (ook de tweede plaatsen).