Sponsors

Openingsbuffet

zaterdag 30 maart 2019

Beste leden van Golf Club Bentwoud,

De afgelopen dagen hebben we kunnen genieten van de eerste lente-zonnenstralen, ook op de golfbaan! Laten we hopen dat dit heerlijke voorjaarsweer doorzet, want op zaterdag 30 maart starten we het nieuwe golfseizoen met de traditionele openingswedstrijd. Wij nodigen je daarom van harte uit om mee te doen met de 18-holes funwedstrijd en daarna met elkaar een hapje te eten in Roest.

Om 13:30 uur start de shot gun op de B- en de C-lus en spelen we een stableford-wedstrijd. Zoals gebruikelijk kun jij je via de wedstrijdkalender inschrijven voor deze wedstrijd.

Inschrijven voor zowel de wedstrijd als Buffet kan tot 24 maart.

Na het spelen en de prijsuitreiking kun je met andere clubleden genieten van een heerlijk buffet. Het buffet is voor leden gratis, maar wel graag even inschrijven via de wedstrijdkalender bij het onderdeel "openingsbuffet". Ook als jij je al hebt ingeschreven voor de wedstrijd.

Leden die hun partner willen meenemen naar het buffet, die niet lid zijn van de Golfclub, kunnen dit ook aangeven bij hun inschrijving. Voor partners die zelf geen lid zijn vragen wij een bijdrage

van €20,-. Het bedrag graag vooraf overmaken op rekening nummer NL36 SNSB 0964 8579 28 ten name van J.M. Schippers en onder vermelding van openingsbuffet.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om mee te doen aan de wedstrijd, maar wel graag komen eten, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Je kunt je dan gewoon alleen voor het buffet aanmelden via de wedstrijdkalender.

Als je dieet wensen hebt denk aan: lactose vrij, vegetarisch of een allergie dan horen wij dit graag. De kok van Roest zal hier dan rekening mee houden.

Graag tot ziens op 30 maart!

Mark, Petra, Roy, Sophie en Thea

Evenementencommissie GC Bentwoud