Golfclub Bentwoud

Golfclub Bentwoud speelt op Golfbaan Bentwoud met 36 qualifying holes, waaronder een 9 holes par 3/4 baan. De golfclub is in 2010 opgericht en heeft inmiddels ruim 600 leden. Golfclub Bentwoud is een club met een sociaal karakter, waar je gezelligheid kan vinden en nieuwe mensen leert kennen.

 

Veel wedstrijden

Bij onze vereniging worden veel wedstrijden georganiseerd:

  • Iedere maandagochtend spelen de heren
  • Iedere dinsdagochtend spelen de dames
  • Iedere woensdag spelen de senioren (leden boven de 50 jaar)
  • Nagenoeg ieder weekend worden er wedstrijden georganiseerd voor alle leden van de club.
  • In de zomer is er de woensdagmiddag-instuif

Tijdens de wedstrijden zijn leden van alle speelsterkten welkom, alleen voor de clubkampioenschappen wordt een minimale handicap gevraagd van 36. Er wordt daarom ook een mix van verschillende spelvormen aangeboden. Ben je geïnteresseerd? Kom eens langs op een van onze activiteiten.

 

Meer dan wedstrijden

De club heeft ook een evenementencommissie die een aantal keer per jaar een borrel of diner verzorgt aansluitend aan een wedstrijd. Ook verzorgt onze handicap- en regelcommissie twee keer per jaar een regelavond. Tot slot is het financieel ook aantrekkelijk om van de club lid te worden. Leden van de golfclub krijgen korting op de rondenkaarten voor Bentwoud en we hebben een samenwerking met 17 golfclubs in de regio, waar tegen gereduceerd tarief kan worden gespeeld.