Sponsors

Dames Puttwedstrijd (driebal strokeplay)

dinsdag 16 juli 2019

Een strokeplay ronde met een plus, want u ontvangt bij uw scorekaart tevens een kaartje, waarop u het aantal putts noteert, dat u nodig heeft om uit te holen. Hoe minder putts, hoe beter, want degene met het minste aantal putts is vandaag de winnaar. Overigens tellen alleen putts die vanaf de green worden geslagen mee voor de putt-score. Ligt u nog buiten de green of in de fringe en gebruikt u uw putter, dan tellen deze slagen niet mee voor het aantal putts. Kwestie van bekeken spelen dus en een uitstekende oefening van uw korte spel. 

De wedstrijd is niet qualifying en de inleg is een nieuwe bal.

Inschrijven tot zaterdagavond acht uur, hetzij via de site, hetzij via damescommissie@gcbentwoud.nl.

De wedstrijd begint om 09:30 uur; melden bij de wedstrijdleiding vanaf 09:00 uur in Restaurant Roest.