Informatie voor bezoekende teams - 2024

Geachte competitiecoördinatoren en teamcaptains,

 

Binnenkort zullen jullie te gast zijn op onze club voor het spelen van een competitiewedstrijd. 

We heten jullie alvast van harte welkom!

 

Open dit 

PDF-bestand met starttijden en contactgegevens

voor een overzicht met de belangrijkste informatie voor elk bezoekend team..                        

  

Starttijden eerste en tweede negen holes

Als je op golfbaan Bentwoud 18 holes loopt, dan wordt er ook altijd een starttijd gegeven voor de tweede negen. Deze tweede starttijd is bindend, ook tijdens de competitie bij de singles. In het overzicht is daarom ook deze tweede starttijd aangegeven, zodat eenieder weet dat er niet eerder gestart mag/kan worden dan deze tijd.

 

Voorspelen

De teams kunnen op maandag tot en met donderdag een oefenronde op Golfbaan Bentwoud spelen tegen het gereduceerde tarief van € 46,- voor 18 holes (€ 23,00 voor 9 holes). Deze spelers/speelsters worden geacht bij de boeking (receptie Golfbaan Bentwoud: 0172 – 58 30 10) het team en de namen van de teamspelers door te geven. Reserveren voor de oefenronde kan maximaal twee weken vóór de gewenste datum.

 

In het weekend is het op Golfbaan Bentwoud meestal redelijk druk, dus is het verzoek om doordeweeks voor te spelen. Indien men hiertoe geen mogelijkheid heeft, kan er ook in het weekend (vrij-za-zo) geboekt worden tegen het normale weekendtarief. Is echter het bezoekende team lid van één van de golfclubs die deel uitmaken van de Samenwerkende Golfclubs West Nederland, dan geldt het hospitality tarief.

Als een team tweemaal wil voorspelen dient zij de tweede keer het normaal geldende tarief af te rekenen.

 

Ontvangst

 

Competitie 27 holes:

 

Op de speeldagen worden de teams een uur vóór de starttijd in restaurant Roest ontvangen met koffie/thee en iets lekkers en wordt na de ochtendronde een uitgebreide lunch geserveerd (op rekening van de gastheer/vrouw). We gaan ervan uit dat er bij de ontvangst op de andere golfclubs eveneens een lunch zal worden geserveerd. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal de captain van de betreffende club contact moeten opnemen met de captain van Bentwoud om één en ander af te stemmen zodat het team en restaurant Roest hier rekening mee kunnen houden. Ook voor bijvoorbeeld het aanbieden van een borrelhap kunnen tussen de captains in de poule afspraken gemaakt worden.

 

Competitie 18 holes:

 

Op de speeldagen worden de teams een uur vóór de starttijd in restaurant Roest ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Er zal tussen de singles en de greensomes genoeg tijd zijn om even van het toilet gebruik te maken. Tijd voor een lunch is er niet.

 

De captains in de poule kunnen onderling afspraken maken hoe de dag afgesloten gaat worden. Bijvoorbeeld met een borrel+hap (op rekening van de gastheer/vrouw) en/of diner (op eigen rekening).

 

Dit jaar is deze competitie van 18 holes nieuw en zullen we even met elkaar moeten zoeken naar de mogelijkheden en ideeën daarover.

 

Wij hopen jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Succes en met vriendelijke groet,

 

Gert van der Hooning

Competitie coördinator Golfclub Bentwoud
coco@gcbentwoud.nl