Mei 2020 - Van de damescommissie

Ook de dames staan of zitten te popelen

Na de extreem natte start van 2020, waardoor meerdere wedstrijden moesten worden afgelast (waaronder de finale van onze serie Wintereclectics 2019-2020), was alle hoop gevestigd op het voorjaar. Dat mooie voorjaar hebben we wel gekregen, maar helaas daarbij ook een venijnig virus, dat nietsontziend om zich heen heeft geslagen, ook binnen onze damesgroep. En dan is golf opeens niet meer zo belangrijk. Gezondheid gaat voor alles en gelukkig hebben we daarover intussen voorzichtig positieve berichten ontvangen.

 

Wat de komende periode betreft is alles nog onzeker. De uitgestelde finale van de Wintereclectic serie kan niet meer worden gespeeld, het winterseizoen kan niet meer worden afgesloten met de daarvoor geplande feestelijkheden, maar we zullen er alles aan doen om hier in het najaar toch nog de gepaste aandacht aan te geven.


Ook van de Uitgaansdag op 30 juni is het onzeker of deze doorgang zal kunnen vinden. Immers, zelfs als de golfbanen weer open zouden zijn, mogen er tot 1 september geen evenementen plaatsvinden en heeft de NGF alle wedstrijden geschrapt. Bovendien is de kans groot, dat de horeca nog gesloten blijft, en dan is een volledig verzorgde uitgaansdag, zoals jullie die van ons gewend zijn, helaas niet mogelijk.

 

We focussen dus maar op het najaar. Laten we hopen dat de Prinsenwedstrijd op 15 september weer het feestje wordt, waar we de afgelopen jaren zoveel plezier aan hebben beleefd. Ooit breken er betere tijden aan, al is het voorlopig nog oppassen geblazen.

 

Wij houden de ontwikkelingen scherp in de gaten en zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zullen wij jullie uiteraard per mail informeren, zoals jullie van ons gewend zijn.

Tot die tijd: pas goed op jullie zelf en blijf gezond.

 

Hartelijke groet,

Damescommissie GC Bentwoud