Herencommissie

De taak van de commissie is:

Het hele jaar door organiseren van wedstrijden en aanverwante activiteiten voor de herenleden van de golfclub.

 

De wedstrijden hebben als doel:

  • Wedstrijdervaring op te doen / te vergroten
  • De onderlinge contacten uit te breiden, maar vooral
  • Plezier en gezelligheid bij het golfen te bevorderen.

 

Maandag: Herendag

Op maandag organiseert de Herencommissie het gehele jaar door wedstrijden, die in het zomer seizoen (van 1 april tot 1 november) om 9:30 uur beginnen terwijl deze in de wintermaanden (van 1 november tot 1 april) om 10:00 uur beginnen. In het zomerseizoen zijn de wedstrijden qualifying maar in het winterseizoen niet. De wedstrijden worden gespeeld over 18 holes, maar het is te allen tijde mogelijk om 9 holes te spelen. Een half uur voorafgaand aan de start is de wedstrijdleiding aanwezig en kunt u zich melden bij de wedstrijdtafel in restaurant Roest.

 

Elke 1e maandag van de maand spelen wij een funwedstrijd met een alternatieve wedstrijdvorm.

De overige maandagen spelen we een stableford wedstrijd.

Gedurende het seizoen wordt 2 of 3 maal een herendag op een andere baan georganiseerd.

Van alle wedstrijden worden de standen en statistieken bijgehouden en op de site van de herencommissie weergegeven.

Aan het einde van winterseizoen en zomerseizoen wordt, indien mogelijk, een shotgun wedstrijd georganiseerd met na afloop de prijsuitreiking van de verschillende klassementen.

 

Voor al deze wedstrijden is voorinschrijving via de website niet vereist maar wordt door de wedstrijdleiding zeer op prijs gesteld in verband met het vooraf invullen van de scorekaarten en indeling van de groepen en het niet nodeloos wachten alvorens te starten. 

De inschrijfperiode sluit zaterdagavond 20:00 uur en vanaf zondagavond 20:00 uur staat de startlijst op de site. Aanmeldingen op maandag ochtend worden achteraan het veld ingedeeld.

 

Heeft u interesse om mee te doen, kom dan eens gezellig langs op de maandagochtend en speel een ronde mee. (Bij voorkeur door voor zaterdagavond een mailtje te sturen naar de herencommissie of sms-je naar de wedstrijdleiding)

Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd maar we vragen de deelnemers wel om een nieuw golfballetje in te leveren. Na afloop worden deze golfballetjes uitgereikt aan de winnaar van de neary, de tweary, de longest, voor elke birdie, de nummers 1 t/m 5 van het klassement en de nummers 5, 10, 15 etc...

 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via

herencommissie@gcbentwoud.nl

De leden van de commissie zijn:

- Bert Jonkeren

- Cock Verkade

- Cor van Leeuwen

- Dirk Jongejan

- Donald Hartman

- Sakko Brevet

- Ton Overdijk