Sportief beleid

Een initiatief van Golfclub Bentwoud om fitter, beter, slimmer en met meer plezier te golfen.

 

Wat verstaan we onder Sportief beleid

In grote lijnen komt het hierop neer: Golfclub Bentwoud wil alle leden de mogelijkheid bieden om fitter, beter, slimmer, en daardoor met meer plezier te golfen. 

  

De Vitaboost

Vitaboost is een nieuw aanbod vanuit de golfclub Bentwoud in het kader van Sportief beleid.

Ook voor dit 3 uur durende programma heeft het bestuur besloten een deel van de kosten te sponseren. De club betaalt €14,- en u slechts €45,- voor deze leerzame en verhelderende cursus met betrekking tot uw golfspel. 
Heeft u interesse, stuurt u dan een mail naar sportiefbeleid@gcbentwoud.nl o.v.v. uw naam en een of meerdere datums. Als onderwerp kunt u "Vitaboost" invullen. U wordt verzocht het bedrag bij aanvang van de cursus te voldoen.

Vitaliteitstraining: de Vitaboost, voor de leden van Golfclub Bentwoud. De training wordt gegeven door P.G.A. Golfprofessional en Vitaloog Jos Vos (en indien nodig bij veel aanmeldingen ook Sophie). Wat is een Vitaloog? (en in mijn geval: een Golf Vitaloog). Een Vitaloog® is een vitaliteitscoach en vitaliteitsadviseur in een. Iemand die organisaties, teams en (op verzoek) individuen begeleidt naar meer vitaliteit, zodat ze meer resultaat halen uit hun (sport) talenten, loopbaan en privéleven.
Dat wordt steeds relevanter in deze tijd van werkdruk, stress en een snel veranderende wereld. Een wereld die voortdurend in beweging is door globalisering, flexibilisering en nieuwe technologie. We leven in een complexe en veeleisende, maar ook in een uitdagende en opwindende tijd, waarin het steeds meer een kunst is om je staande te houden. Het vraagt ook van individuen veerkracht, wendbaarheid en vitaliteit. En dat bepaalt in hoge mate je succesvol functioneren, ook tijdens het sporten.

Een onderdeel van de 'Vitaboost' training voor leden van Golfclub Bentwoud is de Vitaliteitsschijf van Vijf

Opbouw van de Vitaboost training:

  • Check in 
  • Vitalogisch (hoe vitaal ben jij?)
  • Walk the line met de groep. 
  • Fysiologisch (lichaam en leefstijl)
  • Fysieke test en voedingsvoorlichting voor golfers. (sportieve kleding is wenselijk)
  • Psychologisch (mindset en emoties)
  • Welke kleur pet heb jij op tijdens je golfspel?
  • De prestatieformule: R is G x 3C. Succesvol trainen en je golfspel ontwikkelen
  • Check Out


Ik gebruik in de training vooral voorbeelden uit de golfsport. De nadruk in deze training zal liggen op het verbeteren van je persoonlijke vitaliteit door leuke werkvormen en oefenopdrachten. Kortom: hoe (golf) vitaal ben je nu? Wat wil je verbeteren en op welke manier ga je dat doen?

De onderstaande data zijn gereserveerd in Roest:

Vrijdag 21 mei 09.30 tot 12.30 uur
Vrijdag 4 juni 09.30 tot 12.30 uur
Vrijdag 18 juni 09.30 tot 12.30 uur

Het minimaal aantal deelnemers is 10 en het maximum aantal deelnemers is 16 personen. Verdeeld over 3 data is het maximum aantal inschrijvingen 48 (16 per datum).

Mailtjes naar sportiefbeleid@gcbentwoud.nl zijn bindend in volgorde van binnenkomst. 

Hierbij ook de link naar onze website: www.devitaloog.nl

 

Sportieve groeten,
Rob Siemer en Ilse Nadort