Sportief beleid

Members Only 5.0

Beste leden,

Opgeven voor Members Only 5.0 is niet meer mogelijk. De eerste trainingen zijn inmiddels achter de rug. Er hebben circa 50 personen zich opgegeven. We hopen dat iedereen die meedoet weer een stukje completer uit deze training komt. Veel plezier allemaal.

 

Wat verstaan we onder Sportief beleid

In grote lijnen komt het hierop neer: Golfclub Bentwoud wil alle leden de mogelijkheid bieden om fitter, beter, slimmer, en daardoor met meer plezier te golfen. 

Het NGF heeft een vrij uitgebreide kijk op het invullen van sportief beleid binnen golfclubs in Nederland. B.v. het binden van leden door het organiseren van allerlei activiteiten - (fun) wedstrijden, golftraining, les -en feestavonden - voor alle leeftijden.

 

Op https://www.ngf.nl/caddie/ledenwerving-en-behoud/wensenenquete-sportief-beleid komt u dan ook achter dat Golfclub Bentwoud diverse (hele actieve) commissies heeft die invulling geven aan dit gedachtengoed.

Onze commissie heeft de afgelopen 4 jaar, met korting, het Members Only programma aan de leden aangeboden. Hier konden (vrienden) groepen leden van maximaal 6 personen op gepast niveau deelnemen aan 6 trainingen o.l.v. alle pro's van de Bentwoud Academy. 

Sportieve groeten,
Rob Siemer
Ilse Nadort