Afsluiting winterseizoen 2018-2019

Afscheid van het winterseizoen voor de Heren van Bentwoud

Op maandag 25 maart jl. namen de Heren van Bentwoud afscheid van de winter met een dubbele gunshotwedstrijd, tweemaal de C-lus. Meer dan 40 deelnemers gingen op deze droge, doch winderige dag van start. Onderweg was er chocolademelk van Cock en in Roest voor alle deelnemers een bittergarnituur en een paar drankjes, aangeboden door de Herencommissie.

Onder het  genot hiervan zijn eerst de prijzen uitgereikt van de gunshotwedstrijd en de prijs voor de natste ballen ging naar Frans Hermans, die zijn kar het water in zag rijden.

Daarna zijn de prijzen uitgereikt van het winterseizoen 2018-2019. Zo leverde de wintercompetitie een verrassende eindsprint op van Klaas Andringa, die nog drie man inhaalde, maar op de 2e plaats bleef steken. Frits Oudijk was hier de winnaar met 159! Stablefordpunten uit zijn 4 beste wedstrijden. Dirk Jongejan werd derde.

Bij de wintereclectic was Erik Stam winnaar van het brutoklassement. Nettowinnaars waren IJsbrand Dijkstra, Dirk Jongejan en Hans Janssen. De winnaars kregen een bon voor de golfshop.

Tenslotte is onder dankzegging afscheid genomen van commissielid Theo van Velzen en is Dirk Jongejan per 1 april toegetreden tot de Herencommissie.