Heren sluiten de zomer af

 

 

Zoals te doen gebruikelijk worden bij de Herencommissie aan het einde van een seizoen de prijzen van de diverse categorieën aan de winnaars uitgereikt. 

Wat de zomer van 2018 ons aan weer heeft gegeven, heeft onze stoutste verwachtingen ver overtroffen. Keer op keer op maandag een wedstrijd te mogen starten op een zonovergoten baan is een luxe die we moeten koesteren. Laten we hopen dat de zomer van 2019 ons op een zelfde wijze zal trakteren. Tussen haakjes, onze zomerslotwedstrijd gaat de geschiedenisboeken in als een zeer memorabele. Immers de hele zomer prachtig weer en een heerlijke temperatuur. Maar geloof het of niet, 29 oktober 2018 temperatuur tussen de 6° - 10° C en een strakke oostenwind. Beter kun je een zomerseizoen niet afsluiten, toch?

Gedurende het zomerseizoen is gestreden voor de diverse klassementen, zoals: Zomerserie, Koppelwedstrijd, Birdie en NTL (= Neary + Tweary + Longest). En gestreden is er. Tot en met de laatste ronde bleef het spannend wie er met de Zomerserie beker vandoor zou gaan. Zo ook is de strijd om de beste ‘Koppelaar” 2018 pas beslist op de laatst gespeelde wedstrijd. De winnaars van de zomerklassementen zijn:

Categorie

Winnaar

Punten

Zomerserie

Piet Pos

333

Koppelwedstrijd

Erik Stam

3,6

Birdies

Erik Stam

11

NTL

Erik Stam

12

 

Nu op naar het winterseizoen. Ook nu is de Herencommissie er weer in geslaagd u een aantrekkelijk programma voor te zetten. Bent u benieuwd? Kijk op de agenda en zorg er voor weer tijdig in te schrijven, want echt: vol is vol.

Kijk voor alle foto's bij de fotoalbums.