Heren Uitgaansdag 2019

Heren Uitgaansdag 9 september 2019

Na het succes van voorgaande jaren heeft de Herencommissie van GC Bentwoud besloten ook dit jaar weer een uitgaansdag te organiseren. Voor 2019 is de keuze gevallen op een golfbaan uit het verband Samenwerkende Golfclubs West Nederland en wel De Rijswijkse GC.

De commissie is er in geslaagd een goed arrangement voor deze dag overeen te komen. Dit houdt in:

  • Ontvangst met koffie of thee + iets lekkers
  • 18 holes spelen
  • Na afloop 2 drankjes + iets hartigs
  • Dagschotel met keuze uit vlees of vis inclusief een drankje
  • Kopje koffie of thee ter afsluiting

De kosten voor het hele arrangement bedragen € 70,00.

Degenen die niet deel wensen te nemen aan de maaltijd betalen € 52,50. Graag bij inschrijving aangeven wanneer je niet blijft eten.

Met de GC Rijswijk is afgesproken dat bovenvermelde kosten in één keer zullen worden afgerekend. Derhalve verzoeken wij deelnemers, na aanmelding via de site, het verschuldigde bedrag uiterlijk vóór 1 september 2019 over te maken op:

Rekeningnummer                  NL08 INGB 0001 5270 44

Ten name van                        E.A.T. Overdijk

Onder vermelding van           Deelname Heren uitgaansdag 9 september 2019

De deelnemers worden om 11.00 uur ontvangen aan de wedstrijdtafel alwaar zij hun scorekaart krijgen en zich vervolgens tegoed kunnen doen aan een kopje koffie of thee met iets lekkers daarbij. Om 12.00 uur zal de eerste groep, onder luide aanmoediging en goed bedoelde adviezen van volgende groepen, van start gaan. Na afloop van uw ronde scorekaart geheel ingevuld inleveren bij de wedstrijdleiding, waarna u per groep muntjes ontvangt voor drankjes en iets hartigs.

Het streven is om rond 18.00 uur aan tafel te gaan en tegen 20.00 uur een prachtige uitgaansdag af te sluiten.

Wij, leden van de Herencommissie, hebben er zin in, jullie ook? Schrijf dan snel in want het aantal deelnemersplaatsen is beperkt tot 30. Toewijzing tot deelname vindt plaats op volgorde van inschrijving. En wil je gebruikmaken van een buggy, geef dat dan ook aan bij je inschrijving.

 

Adres: Golfbaan Rijswijk

            Delftweg 59

            2289 AL Rijswijk

            Tel: 070 – 395 48 64