11 oktober 2021 - Heren Uitgaansdag

 

De heren van Bentwoud op Golfbaan Hitland

Zoals elk jaar stond er voor de Heren van GC Bentwoud een golfuitje gepland, deze keer op 11 oktober 2021. De bestemming dit jaar: Golfbaan Hitland in Nieuwerkerk a/d IJssel. Niet te ver van huis dus. Een prettig spelende golfbaan bij droog weer en, bofferds die wij zijn, het was droog. Sterker nog: prima omstandigheden om er eens fris en fruitig tegenaan te gaan. 

Voor een aantal deelnemers een prettig weerzien met deze baan, voor het merendeel echter een onbekende bestemming, waardoor de verwachtingen bij hen hoog gespannen waren. Of deze verwachtingen uitgekomen zijn?

 

Eén opmerkelijke prestatie willen we in elk geval niet onvermeld laten.

Hole 9, een korte Par 3 over de vijver heen, bleek van meet af aan voor Jan de Waard een onoverkomelijke hindernis, ondanks het feit dat dit ooit zijn homecourse was en hij er nog regelmatig als gast speelt. Telkens weer het water in. En wiens naam prijkt vandaag op het kaartje van de Neary: JAN de WAARD, die er vervolgens ook nog een birdie van wist te maken. Chapeau!   

 

Na het spelen is het altijd weer gezellig om onder genot van een hapje en drankje de ervaringen van de dag met elkaar uit te wisselen, waarbij vol verwachting werd uitgekeken naar de prijsuitreiking.

De winnaar van deze golfdag: ERIK STAM met een score van 34 Stableford punten.

 

Hierna was het tijd om te gaan genieten van het diner: een heerlijk voorgerecht (gravad lax of hertencarpaccio) en een hoofdgerecht met keuze uit gebakken zeewolf of gebakken eendenborst. Uiteraard voorzien van de nodige bijlagen.

Rond 20:30 uur vertrok een ieder met een voldaan gevoel huiswaarts. De Heren van GC Bentwoud kunnen terugzien op een geslaagde uitgaansdag 2021. 

Klik hier voor alle foto's.