3 september 2018 - Heren Uitgaansdag Zeegersloot

 

 

 


Eindelijk was het dan zo ver. Een groep van 33 heren werd maandagochtend 3 september 2018 rond een uur of tien verwacht in het clubhuis van Golfbaan Zeegersloot om hier en op de baan de jaarlijkse uitgaansdag van de Heren van GC Bentwoud te genieten. En genieten werd het ook.

De ontvangst was uitermate goed geregeld. Een gastvrouw van de club heette ons hartelijk welkom en zij deelde ons mede dat zij als begeleidster aan onze groep was toegevoegd. Met al onze vragen konden we bij haar terecht. Tevens verblijdde zij ons met een prachtige prijs voor de winnaar van onze wedstrijd: Een Greenfee voor 18 holes op Golfbaan Zeegersloot !!!

Na aankomst op de baan meldden de deelnemers zich netjes bij de wedstrijdtafel, alwaar zij hun scorekaart, een birdie boekje (met dank aan Jan de Waard) en een potloodje van de baan in ontvangst namen. Vervolgens moesten zij op de dinerlijst aangeven: vis, vlees of vegetarisch, om zich daarna een lekkere kop koffie of thee met iets lekkers te laten smaken.

Starttijd voor de eerste groep: 11.32 uur. En ja, daar stonden ze dan, gadegeslagen door een flink aantal clubgenoten die een latere starttijd hadden. Je kon dus wachten op de ‘aanmoedigende’ opmerkingen vanuit deze groep: “Denk er aan, gewoon rechtdoor is altijd goed. Als ik jou was zou ik de driver maar in de tas laten. Een klein ijzertje is ook goed hoor!” De toon was gezet. Gelukkig kenden de starters geen zenuwen, sloegen een prima bal af en waren rap uit het zicht verdwenen.

Dat niet iedereen bekend was met deze baan, was ook duidelijk te merken aan de binnengebrachte scores. Edoch, één van de deelnemers stak met kop en schouders boven de rest uit. Hij werd dan ook de terechte winnaar van de wedstrijd:

Jan van Kasteel met 39 Stableford punten!!!!

Hij ging met de bijbehorende balletjes en de 18 holes Greenfee Zeegersloot naar huis. Gefeliciteerd, Jan.

Dankzij het prachtige weer kon er na afloop van de wedstrijd, onder het genot van een drankje en een hapje, gezellig op het terras nagepraat worden. Alvorens zich aan tafel te begeven, was er voldoende tijd om te douchen en om te kleden. Fris en fruitig was iedereen rond zeven uur weer present , waarna we ons een prima diner goed hebben laten smaken.

Zoals altijd is er een tijd van komen en gaan. Tegen 21.00 uur werd afscheid genomen met de belofte volgend jaar weer een uitgaansdag te organiseren. Graag tot dan.