Golfen voor Stichting Handicart 2 augustus 2023

Vandaag speelden we –samen met andere spelers en gasten van Bentwoud in totaal 86 deelnemers– golf voor de Stichting Handycart Nederland. In flights voor 18 holes op de lussen A+B of B+A en voor 9 holes op de C lus.

En maar goed dat we pas rond 13.00 uur gestart zijn want na de heftige regenval van de ochtend hielden we het tot plm 18.00 uur droog met wel een windkracht 5/6! Kortom, de bij de Stichting aangeschafte “Mulligans” kwamen voor velen van ons, goed van pas!

 

En de uitslagen vielen eigenlijk ook niet tegen! Alle uitslagen staan inmiddels op de site om terug te lezen. Na binnenkomst van de laatste deelnemers werden de winnaars door Henk Krocke bekend gemaakt en kon er worden gestart met het genieten van een door Roest voorbereide BBQ.

 

Alles stond dus in het teken van fundraising voor de Stichting Handycart Nederland, een uniek concept voor ons land! De totale opbrengst van deze dag, bijdrages en giften, bedroeg €  1.191,= !!. Een prima resultaat!!

 

De winnaars van vandaag:

  1. Gerrit van Breugel   41 punten
  2. Hans Bontekoe        38 punten
  3. Ria Schotte              37 punten

Neary’s en longest drives (18 of 9 holes):

Neary: Ron Sewalt.

Longest drives heren: Jeffrey de Konink en Aad van der Zwan.

Longest drives dames: Femke de Jong en Corrie van Wensveen.

Aanmoedigingsprijs : Ad Klok

 

Namens de commissie ook bedankt voor jullie deelname en bijdragen aan deze geslaagde Fundraising voor Stichting Handycart!

 

Voor foto’s klik hier.