CK Foursomes 2024

De Clubkampioenschappen Foursomes zijn 29 en 30 juni onder prima weersomstandigheden gespeeld. Er werd met overgave gestreden en de scores in de top ontliepen elkaar niet veel. Het was een geweldig weekend.

 

Robert Jan Peeters en Dennis de Vrij waren de BRUTO-winnaars:

 

 

Veronique en Peter Maaskant wonnen het NETTO-klassement:

 

 

Foto's van de tweede en derde prijswinnaars:

 

 

Alle prijswinnaars op een rijtje:

 

 

 

Aanpassing: Omdat Robert Jan Peeters en Dennis de Vrij eerste zijn geworden in de bruto categorie en derde in de netto categorie, wordt de vierde plaats van Yvonne en Rob Kleihorst in de netto categorie reglementair omgezet naar een derde plek. Dit kon niet in bijgevoegde uitslag worden verwerkt maar wordt wel zo geregistreerd in de boeken van de club.

 

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd namens het voltallig bestuur. 

 

Heel veel dank aan de Clubkampioenschapcommissie, de vrijwilligers en de bestuursleden die zich dit weekend verdienstelijk hebben gemaakt. Onderschat niet hoeveel werk er verzet moet worden om Clubkampioenschappen te organiseren. Speciaal woord van dank aan Tonny van Zwienen die er wederom ontzettend veel tijd heeft ingestoken! Uiteraard zijn we ook veel dank verschuldigd aan het personeel van Roest! Superbedankt mensen!

 

En uiteraard ook dank aan alle leden die zich in het afgelopen weekend hebben ingespannen om de Clubkampioenschappen Foursomes tot een succes te maken. Uiteraard hopen we dat niet alleen de prijswinnaars genoten hebben maar iedereen die heeft meegedaan.