2023 Nazit (verslagen en foto's)

Verslag van golfwedstrijden Senioren op 31 mei 2023

 

Rond 13.15 uur werd het lopend buffet geopend voor alle deelnemers aan de 9 holes Amerikaantje en voor de reguliere deelnemers die zich hadden aangemeld voor de Nazit!

Heerlijk in het zonnetje, buiten op het terras, en genietend van de heerlijke verrassingen, bedacht door de voorzitter en de kok van Roest! Een dankbaar applaus voor deze lekkernijen en dóór naar de mededelingen van de commissie!

 

Vandaag één birdie : Peter Maaskant B 4! Opgenomen in het jaarklassement!

De Neary’s van vandaag : Peter Hoogendoorn en Peter Verkaaik.

Tweary’s dames : Janny Wessels en Ruth Peeters.

Tweary’s heren : Peter Ritsema en Eduard de Beer.

Voor deze winnaars direct een golfbal!

 

En dan de winnaars van vandaag:

A lus: Rob Verhagen   27 punten

B lus: ex aequo: Ben van den Nieuwendijk en Peter Maaskant    26 punten

Voor deze winnaars een cadeaubon van Roest!

 

Helaas werd verzuimd om de winnaars van de cadeaubonnen op 10 mei 2023 (Stoplicht) hun prijs te overhandigen. Voor Anton Kievits en Frank Scheenstra blijven deze nog even in depot. Stefan Oosterhof heeft hem reeds ontvangen.

Daarna werden de golfballen die sinds april dit jaar in depot waren gezet, vrij gegeven voor de winnaars! Voor hen die wel gewonnen hadden maar er niet bij waren: ze blijven in depot en worden later uit gedeeld!

 

Voor foto’s klik hier.

 

 

Verslag van de golfwedstrijd Senioren op 29 maart 2023

 

Vandaag, voorafgaand aan de Grote Nazit, werd er als afsluiting van de winterperiode,  eerst op de A lus en op de B lus een 9 holes wedstrijd gespeeld,  Stableford en Qualifying.

Winnaar op de A lus werd Rob Vlieland met 20 punten. Op de B lus ging met 22 punten de eer naar Jos van der Berg.

De birdie van Cees Molenaar op de B 1, is weer toegevoegd aan het Birdie-klassement 2023.

De Neary’s gingen naar Steven Oosterhof en Femke de Jong; de Tweary’s dames waren voor Femke de Jong en Lydeke Smit. En de Tweary’s heren waren voor Max Alias en Bert van Loen.

Na de gezamenlijke lunch werden eerst de Certificaten voor de Bronzen Duizend uitgereikt (1000 stableford-punten of meer vanaf 1-1-2022). Toegevoegd aan de galerij werden: Angelien Buurman, Lydeke Smit, Marja Hermans, Bert van Loen, Paul van der Brink, Peter Krekel, Jacques van den Bos en Henny Sewalt.

Daarna was het de beurt aan de winnaars (A, B en C lus) van de Winter-Eclectic  Stableford 2022-2023. Jammer genoeg was de bezorging van de beeldjes door DHL vertraagd maar de bijbehorende waardebonnen werden wel uitgereikt aan: Jos Schipper (C lus) en aan Rob van Hagen (A lus) en apart gezet voor Hans Bontekoe (B lus).

En na de traditionele uitreiking van de golfballetjes,  die sinds januari 2023 in depot waren gezet voor de winnaars van Neary’s en Tweary’s, werd de Nazit met 62 deelnemers (!!) beëindigd.

 

Voor foto’s klik hier.