Nazit 29 maart 2023

Verslag van de golfwedstrijd Senioren op 29 maart 2023

 

Vandaag, voorafgaand aan de Grote Nazit, werd er als afsluiting van de winterperiode,  eerst op de A lus en op de B lus een 9 holes wedstrijd gespeeld,  Stableford en Qualifying.

Winnaar op de A lus werd Rob Vlieland met 20 punten. Op de B lus ging met 22 punten de eer naar Jos van der Berg.

De birdie van Cees Molenaar op de B 1, is weer toegevoegd aan het Birdie-klassement 2023.

De Neary’s gingen naar Steven Oosterhof en Femke de Jong; de Tweary’s dames waren voor Femke de Jong en Lydeke Smit. En de Tweary’s heren waren voor Max Alias en Bert van Loen.

Na de gezamenlijke lunch werden eerst de Certificaten voor de Bronzen Duizend uitgereikt (1000 stableford-punten of meer vanaf 1-1-2022). Toegevoegd aan de galerij werden: Angelien Buurman, Lydeke Smit, Marja Hermans, Bert van Loen, Paul van der Brink, Peter Krekel, Jacques van den Bos en Henny Sewalt.

Daarna was het de beurt aan de winnaars (A, B en C lus) van de Winter-Eclectic  Stableford 2022-2023. Jammer genoeg was de bezorging van de beeldjes door DHL vertraagd maar de bijbehorende waardebonnen werden wel uitgereikt aan: Jos Schipper (C lus) en aan Rob van Hagen (A lus) en apart gezet voor Hans Bontekoe (B lus).

En na de traditionele uitreiking van de golfballetjes,  die sinds januari 2023 in depot waren gezet voor de winnaars van Neary’s en Tweary’s, werd de Nazit met 62 deelnemers (!!) beëindigd.

Voor foto’s klik hier.