Uitgaansdag Zeegersloot 16 augustus 2023

Uitgaansdag Senioren op Zeegersloot, 16 augustus 2023

 

En wederom een uitwisselings-dag om door een ringetje te halen! We ontvingen heel veel complimenten voor de organisatie van deze dag maar zonder jullie zou het ook niet mogelijk zijn geweest! Dus ook jullie dank voor de enthousiaste sfeer, niet alleen in de baan maar zeker ook bij de Grote Nazit!

 

Jammer dat we niet meteen de uitslag konden geven (proberen nog steeds te achterhalen waarom het systeem na een half uur op hol sloeg!) maar wel de gescoorde Birdies, Neary’s en Tweary’s! Gelukkig hebben we as woensdag alweer een Nazit na de 9 holes die we allemaal op de A of B lus spelen. Een Nazit waarin we de prijsjes voor de Funwedstrijden die we in juni ,juli en augustus hebben gespeeld. Waardebonnen en golfballetjes. En deze keer dus ook de hoofdprijzen voor de wedstrijd op Zeegersloot! 

 

Er werden maar liefst vijf Birdies gescoord en die tellen mee voor het jaarklassement! Ze kwamen op naam van Cees Molenaar, Johan van Rooijen, John Krul, Frans Batista en Herman Middendorp.

De Neary’s en Tweary’s werden dit maal beloond met drie golfballetjes per score en direct overhandigd aan Klaas Andringa en Aad van der Zwan (Neary), Corrie van Wensveen (2x Tweary Dames) en aan John Krul en Peter Maaskant (Tweary heren).

 

Voor foto’s klik hier.